İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Bu ilde 3 çocuklu ailelere su faturası indirimli gelecek

Belediyeden 3 çocuklu ailelere su faturalarında indirim müjdesi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 05 Şubat 2014 16:51, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Bu ilde 3 çocuklu ailelere su faturası indirimli gelecek

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, 3 ve daha fazla çocuğu olan ailelerin su faturalarında indirim kararı aldıklarını söyledi.

Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, doğal güzellikleriyle tanınan Bolu'nun yaşlılar ve emeklilerin yaşadığı kent görünümünde olduğunu belirterek, nüfusu gençleştirmek için çalıştıklarını anlattı.

Nüfusun artmasını ve gençleşmesini istediklerini kaydeden Yılmaz, "Bolu'nun nüfusu 10 yılda 85 binden 140 bine çıktı. Bolu'nun nüfusunun en azından 200 bin olmasını istiyoruz. Genç nüfusa ihtiyacımız var" diye konuştu.

Yılmaz, belediye meclis üyeleriyle yaptıkları toplantılarda nüfus artışı için proje üretmeye çalıştıklarını vurgulayarak, şunları dile getirdi:

"Ülkemizin ve milletimizin geleceği için genç nüfusa ihtiyacımız var. 'Acaba nüfus artışını destekleyebilir miyiz' diye düşündük. Belediye meclis üyesi arkadaşlarımız, 'nüfusu fazla ailelerimizin bir nebze olsun su paralarını düşürerek bütçelerine katkı sağlayabilir miyiz' diye teklifte bulundu. 3 çocuğu olan ailelerimizin su paralarında indirim yapılması kararı aldık. Bu konu şu anda mecliste karar aşamasına gelmiştir. İnşallah meclisten geçer, hayırlı olur ve amacına ulaşır."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber