Soyulan işadamına 'Nereden buldun?'

Haber Giriş : 17 Mayıs 2006 08:18, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Evinden para ve mücevher dolu bir kasa çalınan Cengiz Korkmaz, site güvenliğini mahkemeye verdi. Misbek adlı şirket ise cevap dilekçesinde çalınanların kaynağını sordu.

İstanbul'un en lüks sitelerinden Etiler Sarı Konaklar'daki dubleks dairesi, Cherokee marka ciple gelen 4 kişi tarafından soyulan, Erko Group'un yöneticisi Cengiz Korkmaz, olaydan sorumlu tuttuğu Misbek Temizlik Hizmetleri Şirketi hakkında 6000 YTL'lik tazminat davası açtı. Şirket mahkemeye verilen cevap dilekçesinde site yönetimiyle "Özel Güvenlik" değil, "Hizmet Sözleşmesi" yaptığını iddia etti.

'SENARYO KUŞKU ÇEKİCİ'
Dilekçede 28 Ocak 2006'da eve giren hırsızların 100 bin dolar değerinde mücevher, 80 bin euro ve 2 bin 700 dolar bulunan kasa ile iki laptopunun çalındığını belirten işadamı Cengiz Korkmaz'a "Evde bulunduğu iddia edilen para ve mücevherlerin kaynağı, çalındığı iddia edilen paranın resmi belgesinin olup olmadığı, paranın hangi tarihte bankadan çekilip eve getirildiği, evde bulunduğu iddia edilen para ve mücevherlerin belgesi" gibi sorular soruldu. Ayrıca "Senaryonun doğruluğu ciddi kuşkular içermektedir" ifadesine yer verildi.

sabah

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber