İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Kardeşlerin arazi kavgası kanlı bitti

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde iki kardeşin arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavga 3 kişi yaralandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Şubat 2014 23:47, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kardeşlerin arazi kavgası kanlı bitti

Olay, Kepez Mahallesi Mustafa Akay Sokak üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, bir süredir aralarında arazi anlaşmazlığı bulunan Mustafa C. (52) ile kardeşi Sinan C. (58) karşılaşınca yeniden tartışmaya başladılar. Tartışma kısa sürede kavgaya dönünce olaya Mustafa C.'nin oğulları Engin C. (27) ile Hasan C. (29) ve Sinan C.'nin oğlu Yetkin C. (22) de müdahil oldu. Kavga sırasında kaçarak bir bakkala sığınmaya çalışan Hasan C. göğsünden babası Mustafa C. ise karnından bıçaklanırken, Engin C. ise yumruk darbeleri ile yüzünden yaralandı. Yaralı iki kardeş ve babaları çevredeki vatandaşlar tarafından ilçedeki özel bir hastanenin acil servisine kaldırıldı. Önce göğsünden bıçaklanan Hasan C. ardından ise baba Mustafa C. ameliyata alındı. Hasan C.'ın hayati tehlikesinin devam ettiği, baba Mustafa C. ile diğer oğlu Engin C.'nin sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Olaydan sonra kendi araçları ile kaçmaya çalışan Sinan C. ile oğlu Yetkim C. ise Kdz. Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı asayiş ekipleri tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

İki kardeş ve oğullarının bıçaklı kavgası yakındaki bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde Yetkin C.'nin amcasının oğlu Hasan C.'yi bıçaklaması, daha sonra yuvarlanarak yere düşmeleri ve çevredekilerin kavgayı ayırmaya çalıştığı görülüyor. Bıçaklı kavganın yaşandığı yerde olay yeri inceleme ekipleri de delil toplayarak incelemelerde bulundu.

Kavgayı ayırmaya çalışan mahalle bakkalı Yaşar Yaman (50), "Gürültüyü duydum. 'Bakkala sığın' diyerek koşarak geliyordu, iki kişi de peşinde vardı. Tam kapıdan içeriye girerken ben dışarıya ittim onları. Dışarıda kamyonun altında da kavga ettiler yaklaşık bir dakika kadar. Ayırdık, ondan sonra da ayrıldılar. Bindiler araçlarına hastaneye gittiler" dedi.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber