Kayseri'de 2 otomobil çarpıştı: 3 yaralı

Kayseri’de 2 otomobilin çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı. Kaza, saniye saniye güvenlik kameraları tarafından kaydedildi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Şubat 2014 11:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kayseri'de 2 otomobil çarpıştı: 3 yaralı

Kayseri'de 2 otomobilin çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı. Kaza, saniye saniye güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Edinilen bilgiye göre, kontrolsüz kavşakta Farabi Caddesi üzerinden Köşk Caddesi'ne geçmeye çalışan B.T. yönetimindeki 38 ZE 467 plakalı otomobille Köşk Caddesi'nden gelen A.Y. yönetimindeki 38 YN 298 plakalı otomobil çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile yol kenarındaki elektrik direği devrildi. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri geldi. İtfaiye ekipleri elektrik akımını keserken, polis ekipleri de olay yerinde güvenlik önlemi aldı.

Kazada yaralanan A.Y., B.T. ve H.T. olay yerinde bulunan sağlık ekipleri tarafından, Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisine kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazaya karışan araçlar ise çekici tarafından kaldırıldı.

Kazayı gören Abdullah Topal ise, başvurularına rağmen kontrolsüz kavşağa trafik ışığı takılmamasından yakındı. Topal, "Ben Çınar Sitesi sakiniyim. Burada ölümlü ve yaralanmalı kazalar oluyor. İnsanlar canını ve malını kaybediyor. Kaç defa başvuruda bulunmamıza rağmen buraya ışık takmıyorlar" dedi.

3 kişinin yaralandığı trafik kazası, bir apartmanın güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Güvenlik kamerası tarafından 2 aracın çarpışma anı ve kazadan sonra yaşanan panik kaydedildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber