20.01.2004 tarihinde üst düzey kadrolara yapılan atamalar.

Haber Giriş : 20 Ocak 2004 08:59, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
20.01.2004 tarihinde üst düzey kadrolara yapılan atamalar.

1-Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu Genel Müdür Yardımcısı Zeynep NEFESÜNLÜ başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alındı.

2-Maliye Bakanlığı Baş Hukuk Müşavirliği ve Muhakemat Genel Müdürlüğüne, aynı yer Hukuk Müşaviri Selahattin İNCİ atandı.

3-Bayındırlık ve İskan Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcılığına aynı Genel Müdürlük Teftiş Kurulu Başkanlığı Başmüfettişi Mehmet PEKER atandı.

4-Bayındırlık ve İskan Bakanlığı Yüksek Fen Kurulu Üyeliğine Karayolları Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı Zeki NUMANOĞLU atandı.

5-Bayındırlık ve İskan Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü Mersin 5 inci Bölge Müdürlüğüne aynı Bölge Müdürlüğü Bölge Müdür Yardımcısı Mahmut ÇELİKCAN atandı.

6-Bayındırlık ve İskan Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü Kayseri 6 ncı Bölge Müdürlüğüne aynı Bölge Müdürlüğü Yapım Arazi Mühendisi İhsan AKBIYIK atandı.

7-Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Bakanlık Müşaviri M. Akif PAKSOY başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alındı.

8-Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Baş İş Müfettişliklerine, İş Müfettişleri Mustafa ELGÖRMÜŞ, Mukadder KURTULMAZ, Vesile ŞAFAKOĞLU, Atiye BOSTANCI, Ahmet AKSOY, Hilmi AYDOĞDUOĞLU, Hüseyin TÜREDİ, Zuhal ŞİMŞEK, Safa Yılmaz OKYAY, Mesut DEMİRCİOĞLU, Ahmet SEĞMENOĞLU, Hasan Hüseyin PEKDEMİR, Hasan UYANIK, Erol ELDEŞ, Kamil Sami EKEMEN, Abdüsselam ÖZET atandı.

9-Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliğine (Bakanlık Temsilcisi) Eren ÖĞÜTOĞULLARI atandı.

10-Sanayi ve Ticaret Bakanlığı Hakkari İl Sanayi ve Ticaret Müdürlüğüne Müjdet ESKİCİ atandı.

11-Kültür ve Turizm Bakanlığı Malatya İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne, Derviş ÖZBAY atandı.

 

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber