Niğde'de harabe evler yıkılıyor

NİĞDE’de uçucu madde bağımlılarının barındığı harabe evler tek tek tespit edilerek yıkılıyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Şubat 2014 15:13, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Niğde'de harabe evler yıkılıyor

NİĞDE'de uçucu madde bağımlılarının barındığı harabe evler tek tek tespit edilerek yıkılıyor.

Selçuk Mahallesi'nin muhtelif yerlerinde bulunan ve madde bağımlıları tarafından mesken tutulan evler, Niğde Belediyesi ekipleri tarafından yıkılmaya başlandı.

Niğde'nin 34 bin nüfuslu en büyük mahallesi olan Selçuk Mahallesi Muhtarı İsmail Ünal, madde bağımlısı gençlerin mesken tuttuğu bütün harabe evlerin yıkılacağını söyledi.

Selçuk Mahallesi'nin en prestijli mahalle olduğunu belirten Ünal, mahalle sakinlerinin güvenliğini ve huzurunu sağlamak için çalışmalar yaptıklarını ifade ederek şunları dedi: "Selçuk Mahallesi bin evler parkının karşısında kullanılmayan gece kondu da tinerciler barınıyordu. Bu tinercilerin akşam ve sabahları halkın önüne geçerek tehdit edip para istiyorlardı. En son hadisede de bir iki bayanın önüne geçmişler. Bunun üzerine mahalle sakinlerinin şikayetleri üzerine belediyemize haber verdik. Bu gecekondunun ortadan kaldırılıp halkın rahatlığı huzurluğu için buraları temizlemiş olduk. Tinercilerin barındığı bütün yerleri mücadele edip kaldıracağız" dedi.

Muhtar Ünal'a teşekkür eden Mahalle Sakinleri: "Madde bağımlısı gençler burasını barınak olarak kullandığı için çocuklar, bayanlar sokağa çıkmaya korkuyordu. Bu şikay

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber