Hırsızlar baza içinde yakalandı

Adana'da bir apartmanın 4'üncü katına tırmanıp, girdikleri evde hırsızlık yaparken polisin geldiğini fark eden hırsızlar, saklandıkları baza içinde yakalandı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Şubat 2014 10:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Hırsızlar baza içinde yakalandı

Adana'da bir apartmanın 4'üncü katına tırmanıp, girdikleri evde hırsızlık yaparken polisin geldiğini fark eden hırsızlar, saklandıkları baza içinde yakalandı.

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Yüreğir ilçesine bağlı Atakent Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Yusuf B. (19), Engin D. (19) ve S.A. (17) Atakent Mahallesi'ndeki bir apartmanın önüne gelerek beklemeye başladı. Hava karardıktan sonra evde kimsenin olmadığını kesinleştiren Engin D. ve S.A. şebeke demirinden tırmanarak apartmanın 4. katındaki daireye girdi. Yusuf B. ise aşağıda gözcü olarak beklemeye başladı. Bu arada zanlıları gören ve şüphelenen bir vatandaş, polisi aradı. Bunun üzerine olay yerine gelen polis, gözcüyü yakalayıp gözaltına aldı. Ev sahibi evde olmadığı için telefonla ulaşan polis, eve girmek için izin aldı. Bunun üzerine anahtar olmadığı için polis de 4. kattaki eve şebeke demirinden tırmanarak girdi. Evde 2 hırsızı arayan polis, zanlıları bir türlü bulamadı. Yaklaşık 10 dakika hırsızları arayan polis, yatak odasına girdiğinde bazanın yeni kapanmış olduğunu fark etti. Bazayı kaldıran polis, şahısları baza içinde yatarken yakaladı. Gözaltına alınan zanlılar emniyete götürülürken, sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. Bu sırada basın mensuplarının "pişman mısınız" sorusuna ise "hayır" cevabını verdiler.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber