Civelek, şoför esnafının sorunları için bir araya geldi

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası başkanlığına seçilen Cevdet Civelek, Çilek Halk Otobüsleri kooperatifi Başkanı Murat Akyüz, Umum Servis Araçları Derneği Başkanı Cahit Atalay ve Taksiciler Derneği Başkanı Yücel Oktay ile bir araya geldi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Şubat 2014 21:38, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Civelek, şoför esnafının sorunları için bir araya geldi

Zonguldak'ın Ereğli İlçesi Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası başkanlığına seçilen Cevdet Civelek, Çilek Halk Otobüsleri kooperatifi Başkanı Murat Akyüz, Umum Servis Araçları Derneği Başkanı Cahit Atalay ve Taksiciler Derneği Başkanı Yücel Oktay ile bir araya geldi.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Cevdet Civelek, ilçedeki kooperatifi ve dernek başkanları ile bir araya geldi. Başkan Civelek, toplantıda ki amaçlarının birlik ve beraberliği sağlamak, sorunları masaya yatırmak olduğunu söyledi.

Kdz Ereğli'de 18 Ocak tarihinde gerçekleştirilen genel kurul sonrası güven tazeleyerek üçüncü kes Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası başkanlığına seçilen Cevdet Civelek, kooperatif ve dernek yöneticilerinin de katıldığı yemekli toplantıda konuştu.

AMAÇ SORUNLARI ÇÖZMEK

Civelek, amaçlarının birlik ve beraberliği sağlayarak şoför esnafının sorunlarını gidermek olduğunu söyledi. Başkan Civelek; "Bugün burada toplanmamızın sebebi kaynaşma toplantısı. Taksici, servisçi, otobüsçü arkadaşlarımızı durak başkanlarımızı samimi bir ortamda bir araya getirerek kaynaşmalarını sağlamak istiyoruz. Sorunlar muhakkak var. Bunları konuşarak çözeceğiz. Ufak tefek tartışmalar oluyor. İyi bir seçim süreci geçirdik. Kavgasız gürültüsüz. Katılan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber