Nazilli Kahveciler Odası Başkanı Durmuş Çiçek'in 'yalan haber' isyanı

Aydın il genelinde devam eden meslek odaları seçimleri kapsamında seçim hazırlığında olan Nazilli Kahveciler Odası Başkanı Durmuş Çiçek, yaptığı basın açıklaması ile hakkında yapılan ve yalan olduğunu ileri sürdüğü bir haber dolayısıyla adeta isyan etti

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Şubat 2014 23:42, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Nazilli Kahveciler Odası Başkanı Durmuş Çiçek'in 'yalan haber' isyanı

İlgili haberi yapan kişi ve gazetenin ilçede iyi bilindiğini belirten Çiçek, gazete ve aynı zamanda gazetenin sahibi haberi yapan kişi hakkında şikayette bulundu.

Ülke genelinde olduğu gibi Aydın'da basın sektöründe çalışanlar da dahil olmak üzere pek çok kişinin şikayetçi olduğu 'İsteyen herkesin herhangi bir yeterlilik aranmaksızın' gazeteci olup gazete çıkarmasına Nazilli'de Kahveciler Odası Başkanı da isyan etti. Bazı kişilerin gazetecilik mesleğinin arkasına sığınarak art niyetli emellerine ulaşma gayretine girdiğine girdiğini iddia eden Dursun Çiçek, "İddia ve duyuma dayandırılarak yalan ve iftiralarla önce haber yapacağım denilip birşeyler istenmesi, ardından da istediğini alamayınca yalan haber yapılmasına meslek etiğine yakıştıramıyoruz. Seçim öncesi adımın kullanıldığı iftiralarla dolu bir haber yayınlandı. Bu kişi hakkında suç duyurusunda bulundum. Hesap vermeye hazırım, böyle 'Çamur at izi kalsın' felsefesi ile haber yapanların da iddiasını ispatlamasını aksi takdirde cezalandırılmasını istiyorum" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber