Tuğrul Çınar engelli aracına kavuştu

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli’ye bağlı Dualar köyünde yaşayan 39 yaşındaki Tuğrul Çınar’a üç tekerli elektrikli şarjlı engelli aracı verdi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Şubat 2014 11:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Tuğrul Çınar engelli aracına kavuştu

Belden Aşağısı tutmadığı için koltuk değnekleri ile hayatına devam eden köyünde evinden dahi dışarı çıkmaya zorlanan Çınar, sürekli evde kaldığı için solunum yetmezliği sıkıntısı da çektiğini dile getirdi.

Tuğrul Çınar'ın Nazilli Belediyesine dilekçeli müracaatının değerlendirilmeye alınarak, onaylanmasının ardından dışarıda işlerini rahatça görüp, gezebileceği üç tekerli elektrikli şarjlı engelli aracı Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık ve Başkan Yardımcısı Mesut Erdemir tarafından Dualar Köyünde teslim edildi.

ALICIK, ÇINAR'IN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

Engelli aracına kavuşan Tuğrul Çınar'ın mutluluktan gözleri dolarken Başkan Alıcık'a 'nasıl teşekkür' edeceğini bilemediğini söyledi. Çınar, "Doğuştan vücudumun belden aşağısı tutmuyor. İşlerimi gerçekleştirmekte zorluk çekiyorum, bu yüzden evden dışarı pek çıkamıyordum. Başkanımızın sayesinde artık dışarıdaki işlerimi rahatça görebilecek, gezebileceğim" başkanımızdan Allah razı olsun dedi.

'ENGELLİ ADAYI OLDUĞUMUZU UNUTMAYALIM'

Her bireyin birer engelli adayı olduğunu yineleyen Başkan Alıcık, engelli vatandaşların toplum içinde bir yeri olduğunu ve onların da bu yüzden toplum içinde rahatça hareket edebilmelerinin gerekli olduğunu söyledi. Alıcık, "Engelli vatandaşlara toplum içinde sahip çıkmalıyız. Onlara toplum içinde önemli ve değerli bireyler olduklarını hissettirmeliyiz" dedi. Alıcık, verilen bu engelli aracının Tuğrul Çınar'ın hayatında büyük yaşama kolaylığı sağlayacağını belirterek, "Nazilli Belediyesi olarak her zaman ihtiyaç sahibinin, mağdurun, düşkünün, engellinin yanındayız. Vatandaşlarımızın dertlerinin sıkıntılarının takipçisiyiz" diyerek bu tür yardımların programlar dahilinde devam edeceğini sözlerine ekledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber