İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Tarsus'a çok amaçlı iş merkezi

Mersin’in Tarsus ilçesinde Çok Amaçlı İş Merkezi’nin temeli törenle atıldı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Şubat 2014 14:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Tarsus'a çok amaçlı iş merkezi

Mersin'in Tarsus ilçesinde Çok Amaçlı İş Merkezi'nin temeli törenle atıldı.

Altaylılar Mahallesi'nde bulunan iş merkezinin temel töreninde konuşan Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, mahallenin Tarsus'un en gözde yerleşim yerlerinden birisi haline geldiğini söyledi.

Tarsus Belediyesi'nin 20 yılda çok iyi çalıştığını söyleyen Kocamaz "2013 yılında Tarsus Belediyesinin kent genelinde gerçekleştirdiği yatırımların toplamı yaklaşık 110 milyon lira gibi bir bedele tekabül etmektedir. Bu rakamlarda gösteriyor ki 1994'de o zaman ki yerel yönetim bize Tarsus'u çok geri noktada alt yapısız, ekonomik yönden çökmüş uçan kuşa borcu olan bir konumda devretmişti. Bugün geldiğimiz noktada 1 yılda yaklaşık 110 milyon liralık yatırım yapma noktasına geldiyse bu belediye ve alt yapıya yönelik dış kaynaklı borçların dışında hiç kimseye borcu yoksa demek ki bu belediye 20 yılda iyi yönetilmiş, belli yerlere gelmiş halende yaptığı yatırımlarla, gerçekleştirdiği kamulaştırmalarla geleceğe doğru emin adımlarla yürümektedir. Ben temel atma törenine katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Tarsus'ta bir kez daha bizim ortaya koyduğumuz hizmetleri de göz önüne alarak bu kadrolara destek vermenizi, bu kadrolarla yola devam etmeyi arzu ettiğimizi belirtiyor Büyükşehirle birlikte Tarsus'un uyum içerisinde çalışması daha büyük yatırımlara imza atılması düşüncesiyle hepinize saygılar, sevgiler sunuyorum" ifadesini kullandı.

Yapılan konuşmanın ardından Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz tarafından dualar eşliğinde temeli atılan Çok Amaçlı İş Merkezi 9600 metrekare alan içerisinde ekmek fabrikası, alışveriş merkezi, kafeterya ve 6 adet dükkandan oluşuyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber