İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Yalçınkaya, sandık görevlileri eğitimini ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belediye Başkan adayı Rıza Yalçınkaya, İl Başkanlığının düzenlediği sandık görevlileri eğitimine katılan gönüllüleri ziyaret etti

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Şubat 2014 20:11, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Yalçınkaya, sandık görevlileri eğitimini ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belediye Başkan adayı Rıza Yalçınkaya, İl Başkanlığının düzenlediği sandık görevlileri eğitimine katılan gönüllüleri ziyaret etti.

Eğitim veren CHP İl Başkanlığı görevlilerini dinleyen Yalçınkaya, eğitime katılan sandık görevlilerine yaptığı konuşmada, Pazar günü tatil günü olmasına rağmen evlerinden kalkıp gelen değerli üyelerimizin yol arkadaşlarımızın yoğun katılımına ve desteklerine, duyarlılıklarına teşekkür etti. Konuşmasında yerel seçimlere iki aydan daha az bir süre kaldığını belirten Yalçınkaya, sandıklara sahip çıkmanın gerekliliğini bildirdi. Eğitime katılan üyelere seslenen Yalçınkaya, partinin sloganlarında da olduğu gibi yurttaşların Bartın halkının ve Türkiye'nin daha rahat bir nefes alabilmesi için görevli yol arkadaşlarımızın sandıklara sahip çıkmalarının gerekliliğini vurguladı. CHP İl örgütü yöneticilerinin verdiği sandık görevlileri bilgilendirme toplantısında sandık görevlilerine oy kullanacak olan vatandaşlarımıza hitabetleri, davranış biçimleri, 30 Mart günü sandık görevlilerinin görev ve sorumlulukları anlatıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber