İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Stadın açılış maçında olaylar çıktı

Sakarya’nın Akyazı ilçesi Çamlıca beldesinde yeni yapılan stadın açılış maçında çıkan olaylarda 2’si futbolcu 3 kişi yaralandı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Şubat 2014 21:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Stadın açılış maçında olaylar çıktı

Sakarya'nın Akyazı ilçesi Çamlıca beldesinde yeni yapılan stadın açılış maçında çıkan olaylarda 2'si futbolcu 3 kişi yaralandı.

Akyazı'nın Çamlıca beldesinde yapımı biten stadın açılışı nedeniyle düzenlenen maç bitiminde olaylar çıktı. Çıkan olaylarda 2 futbolcu ve bir seyirci yaralandı. Saat 14.00'te Taşkısığı spor ile ev sahibi Çamlıca Beldespor arasında oynanan karşılaşmada maçın ikinci yarısı sporcular arasında yükselen tansiyon maçın bitiş düdüğü ile de devam etti. Stadın açılışı için gelen protokol üyeleri maçın ikinci yarısı sahadan ayrıldı. Maç bitiminde soyunma odaları önünde her iki takımın oyuncuları ve kulüp yöneticileri arasında sözlü tartışma büyüyünce kavga çıktı.

Jandarma tarafından sakinleştirilen olayda iddialara göre misafir takım Taşkısığı sporcularının soyunma odalarından çıkarak küfür etmeleri üzerine bazı taraftarlar sahaya girmek istedi. Soyunma odalarına atılan taşlar sebebiyle Taşkısığı sporcularından Oğuzhan Yakupoğlu ve İlyas Akdeniz yaralandı. Soyunma odasından Taşkısığı sporcularının attığı taş sebebiyle Emre Parlak isminde bir de taraftar yaralandı. Yaralılar 112 sağlık ekiplerinde Hendek Devlet Hastanesi'ne Kaldırıldı.

Olaylı biten maç 1- 1 biterken maçtaki golleri Oğuzhan Taşkısığı ve Çağlar Çamlıça kaydetti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber