İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Alaplı Esnaf Sanatkarlar Odası'nda gelgeç dönemi

Zonguldak’ın Alaplı ilçesi Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın olağan genel kurulu gerçekleştirildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Şubat 2014 21:38, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Alaplı Esnaf Sanatkarlar Odası'nda gelgeç dönemi

Zonguldak'ın Alaplı ilçesi Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın olağan genel kurulu gerçekleştirildi. İki liste ile gidilen seçimlerde başkanlığa Muharrem Gelgeç seçildi.

Alaplı ilçesi Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın olağan genel kurulu Alaplı Belediyesi Kültür Salonunda yapıldı. İki liste ile gidilen seçimlerde başkan adaylarından Muharrem Gelgeç 259 oy alırken mevcut başkan Şerafettin Kocaman ise 219 oy aldı.

Olağan Genel Kurulu'nda Değişim Grubu'nu temsil eden Muharrem Gelgeç, 4 dönemdir başkanlık yapan rakibi Şerafettin Kocaman'ı 40 oy fark yaparak 259 oy alarak yeni başkan seçildi.

Geçen hafta çoğunluk sağlanamadığı için Pazar gününe ertelenen Genel Kurul toplantısına üyeleri büyük ilgi gösterdiler. Divan Başkanlığına Zonguldak Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu üyesi ve Çaycuma Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Hayri Kandemir'in getirildiği Genel Kurula Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, AK Parti ilçe Başkanı Mustafa Yavuz, CHP Alaplı ilçe Başkanı Hüseyin Tosun, CHP Belediye Başkan adayı Nuri Tekin, Ziraat Odası Başkanı Şeref Türkoğlu, meslek kuruluşları temsilcileri ile üyeler katıldı.

Genel Kurulda Yönetim ve Denetim Kurulu faaliyetleri okunarak oylandı ve ibra edildi. Seçimlere mevcut Başkan Şeref Kocaman ve değişim grubunun temsilcisi Muharrem Gelgeç katıldılar. 608 üyeden 490 üye 2 sandıkta oy kullandı. Yapılan tasnif sonucu Muharrem Gelgeç 259 oy alırken Şerafettin Kocaman 219 oy aldı. 11 oy geçersiz sayılırken bir oy da boş çıktı.

Oylama sonuçlarının açıklanmasının ardından yeni Oda Başkanı Muharrem Gelgeç'i önce babası kutlayarak tebrik etti. Ardından arkadaşları ve üyeler tarafından tebrik yağmuruna tutuldu. Çok heyecanlı olduğu gözlenen Gelgeç,''Ekip arkadaşlarımızla çok çalıştık. Dava arkadaşlarıma ve bana destek olan herkese teşekkür ediyorum''dedi.

Öte yandan yapılan seçimlerin ardından yeni yönetim ve denetim kurulu şu isimlerden oluştu:

''Muharrem Gelgeç, Murat Yılmaz, İbrahim Çetin, Recep Uğuz, Yasin Ergin, Eyüp Uludağ, Yılmaz Gülten.

Denetleme Kurulu: Muzaffer Çelik, Cengiz Yüksel, Serkan Yılmaz

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber