Uzunköprü'de çiftçiler gece buluşuyor

Edirne’nin Uzunköprü ilçesinde Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü görevlileri köylerde gece ziyareti yaparak çiftçinin sorunlarını dinleyerek çözüm üretiyor

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 10 Şubat 2014 09:12, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Uzunköprü'de çiftçiler gece buluşuyor

Edirne'nin Uzunköprü ilçesinde Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü görevlileri köylerde gece ziyareti yaparak çiftçinin sorunlarını dinleyerek çözüm üretiyor.

Uzunköprü Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü, Uzunköprü'ye bağlı köylerde 'Gece Bilgi Alış Verişi' programı çerçevesinde her hafta bir köyü ziyaret ederek çiftçinin sorunlarını dinliyor, çözüm üretiyor. Uzunköprü Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü, 'Gece Bilgi Alış Verişi' toplantısına son olarak Balabanköy'de devam etti. Geniş bir katılımın olduğu toplantıya İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Halil Karahan, Ziraat Y. Mühendisleri Gürkan Öztürk ve Bilgin Güngör, Veteriner Hekimler Halime Dallı ve Eray Eligül katıldı.

Çiftçiler toplantıların son derece yararlı geçtiğini ifade ederek toplantıların geniş katılımlarla devam etmesi gerektiğini dile getirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber