Kadın tuzağıyla!..

İSTANBUL'dan Antalya'nın Alanya İlçesi'ne gelerek daha önce tanıdığı Ayşe Gizem Ş. ile buluşan tekstilci 32 yaşındaki Z.K., 2 kişi tarafından sopalarla dövülerek cep telefonu ve 300 TL'si gasp edildi.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 10 Şubat 2014 17:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kadın tuzağıyla!..

Gözaltına alınan şüpheliler, İstanbul'da oturan Bilal B.'nin, Z.K.'ye kadın göndererek tuzak kurduğunu ve kendilerini azmettirdiğini iddia etti.

İstanbul'da tekstil işi yapan Z.K., 4 Şubat'ta iş görüşmesi için Alanya'ya geldi. İddiaya göre K., burada kendisine daha önce cep telefonundan 'selam' diye mesaj atan 20 yaşındaki Ayşe Gizem Ş. ile tanıştı. Z.K., bir süre ilçe merkezinde görüştüğü Ayşe Gizem Ş. ile Bektaş Mahallesi'ndeki ıssız bir bölgeye gitti. İddiaya göre ikili otomobilde otururken yanlarına gelen 2 kişi, Z.K.'ya saldırdı. 18 yaşındaki Hamit T. ve 19 yaşındaki Mikail G. tarafından dövülen Z.K.'nın cep telefonu ve 300 lirası gasp edildi.

ŞÜPHELİLER 2 GÜN ARAYLA YAKALANDI

Saldırıda Z.K. çeşitli yerlerinden yaralanırken, Ayşe Gizem Ş. ve diğer 2 şüpheli olay yerinden kaçtı. Tedavisinin ardından polise şikayetçi olan Z.K., İstanbul'a döndü.

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, şüphelilerin peşine düştü. Polis ilk olarak Ayşe Gizem Ş.'yi 7 Şubat'ta gözaltına aldı. Alanya Adliyesi'ne sevk edilen kadın, çıkarıldığı nöbetçi mahkemece aynı gün tutuklandı. Diğer şüpheliler Hamit T. ve Mikail G. ise dün gece Atatürk Caddesi'nde Alanya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri tarafından yakalandı. Bugün adliyeye sevk edilen şüpheliler de tutuklanarak Alanya L Tipi Cezaevi'ne gönderildi.

'AMCASININ İNTİKAMINI ALMAK İÇİN AZMETTİRDİ' İDDİASI

Şüpheliler ifadelerinde, İstanbul'da doturan 22 yaşındaki Bilal B.'nin, kendilerini azmettirdiğini söyledi. Z.K.'nın daha önce Bilal B.'nin amcasını bıçakladığını belirten şüpheliler, Bilal B.'nin intikam için Katılmış'a kadın göndererek tuzak kurduğunu iddia etti. Polis, olayı azmettirdiği öne sürülen Bilal B.'yi yakalamak için çalışma başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber