Sağlık Bakanlığı Personeline TOKİ Konut Duyurusu

Haber Giriş : 19 Mayıs 2006 14:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Eskişehir yolu Karayolları Dinlenme Tesisleri arazisi üzerinde, Turkuaz Vadisi Konutları Projesi kapsamında yaptırılacak olan konutlardan 400 adedi mensuplarına satışı yapılmak üzere Bakanlığımıza tahsis edilmiştir.

Proje ile ilgili detay bilgilere www.toki.gov.tr adresinden ulaşılabilir. Bakanlığımıza tahsis edilen konutların ödeme tabloları ekte sunulmaktadır.

Ankara İli dahilinde görev yapan mensuplarımızdan proje kapsamında konut edinmek isteyenler 26 MAYIS 2006 günü mesai bitimine kadar Ekte sunulan form dilekçe ile Bakanlığımız İdari ve Mali İşler Dairesi Başkanlığı'na müracaat edeceklerdir. 29 MAYIS 2006 günü saat 15.30.da Bakanlık Yemekhanesinde iştirakçiler huzurunda kura çekilecek ve aynı gün listeler kesinleştirilecektir.

Kura sonucunda konut edinme hakkına sahip olanlar 01 HAZİRAN 2006 tarihine kadar başvuru bedellerini TOKİ Mülkiyetindeki konut/işyeri satışına yetkili Ziraat Bankası Şubelerinde bulunan hesap numaralarından birisine Turkuaz Vadisi Konutları Projesi kapsamında Sağlık Bakanlığı için ayrılan konutlara ait olmak üzere ibaresi belirtilerek yatıracaklar, yatırılan ödeme dekontları aynı gün mesai bitimine kadar İdari ve Mali İşler Dairesi Başkanlığına teslim edeceklerdir.

Bakanlığımızca 02 HAZİRAN 2006 günü liste ile başvuru bedellerinin ödendiğine dair dekontlar TOKİ Başkanlığına gönderilecek, bundan sonraki iş ve işlemler bahse konu idare ile listede ismi bulunan mensuplarımız arasında yürütülecektir.
İsteklilere duyurulur.

Bilgi için :
Adres : Sağlık Bakanlığı İdari ve Mali İşler Dairesi Başkanlığı
Emlak ve Yapı İşleri Şube Müdürlüğü
Bakanlık Ek Hizmet Binası, Mahmut Esat Bozkurt Caddesi Umut Sokak No. 19 Giriş Kat.
Tel : 435 87 48
431 74 77 ? 431 64 49/ 2017- 2020- 2021

FORM DİLEKÇE

SAĞLIK BAKANLIĞI
İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI'NA

Bakanlığımızın?????..emrinde?????. ünvanında ???? sicil no ile görev yapmaktayım.
TOKİ Başkanlığı tarafından yaptırılacak olan Turkuaz Vadisi Konutlarından Sağlık Bakanlığı kontanjanına ait ??.. blok ???. No' daki daireyi satın almak istiyorum.

T.C. sınırları dahilinde kendim, eşim ve velayetim altındaki çocuklarım üzerine tapuda kayıtlı ev bulunmamaktadır. Daha önce TOKİ den kredi kullanmadım.
Gereğini arz ederim.

Adı Soyadı
İmza

Adres :

Telefon No :

GSM No :

EKİ : 1 Adet Nüfus Cüzdanı Örneği

Fiyat Listesi için tıklayınız

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber