Havalar nasıl olacak? - Haritalı

Hava sıcaklığı iç bölgelerde 2 ila 4 derece artacağı tahmin ediliyor.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 18 Şubat 2014 09:19, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Havalar nasıl olacak? - Haritalı

Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre; Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Artvin ve Ardahan çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; gece saatlerinde Rize ve Artvin çevrelerinde kuvvetli olmak üzere kıyılarda yağmur, Artvin ve Ardahan çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde doğu bölgelerde buzlanma ve don olayı ile birlikte iç ve doğu kesimlerde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI :İç bölgelerde 2 ila 4 derece artacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR :Genellikle güney ve batı, zamanla Marmara ve Batı Karadeniz kıyılarında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif arasıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

UYARILAR

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; gece saatlerinde Rize ve Artvin çevrelerinde kuvvetli olması beklendiğnden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (Ani sel, taşkın, vb) ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.

BUZLANMA VE DON OLAYI İLE BİRLİKTE SİS UYARISI: Sabah ve gece saatlerinde doğu bölgelerde buzlanma ve don olayı ile birlikte iç ve doğu kesimlerde yer yer pus ve sis hadisesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar, vb) ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber