Kaymakam'dan öğretmenlere rapor uyarısı

Adilcevaz ilçe Kaymakamı Özer Özbek, rapor konusunda uyarılarda bulundu

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 25 Şubat 2014 10:34, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59
Kaymakam'dan öğretmenlere rapor uyarısı

Adilcevaz ilçesinde okul ziyaretlerini sürdüren ve idarecilerden okulların durumuyla ilgili bilgi alan Kaymakam Özbek, ilçedeki Kamile Karahan İlköğretim Okulundaki öğretmenlerle bir araya geldi.

Görev yaptığı tüm ilçelerde birinci önceliği eğitime verdiğini, okullara ve öğretmenlere büyük destek verdiğini belirten Özbek, gelecek nesillerin sağlıklı ve başarılı bir şekilde yetiştirilmesinde öğretmenlerin çok önemli rol üstlendiğini söyledi.

Eğitim camiasından geldiğini, bu nedenle öğretmenlerin psikolojisini çok iyi bildiğini anlatan Özbek, şöyle konuştu:

"Eğitimcilerimizin her türlü sıkıntı ve problemlerinde yanlarında oldum. Bundan sonra da bu böyle olacak. Benim öğretmen arkadaşlarıma tek uyarım rapor konusudur. Hiçbir geçerli sebebi olmadan sırf kendi çıkar ve menfaatleri uğruna, gittikleri ziyaretleri uzatmak adına, doktorlarımızı da kendilerine yalancı şahit tutarak rapor alan arkadaşlarımı uyarıyorum. Tabii ki geçerli bir sebebi olan, milli eğitim müdürlüğü ve kaymakamlığı bilgilendirerek çok önemli bir konuda rapor alabilir, buna diyeceğimiz yok. Her konuda yanınızdayım, rapor konusunda anlayış göstereceğinizden şüphem yok."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber