Kız öğrencilerin kavgası kanlı bitti

AYDIN'da Kız Meslek Lisesi öğrencileri arasında çıkan tartışma, kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 18 yaşındaki Ş.Ç., 17 yaşındaki N.A.'yı vücudunun 4 yerinden makasla yaraladı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 18 Mart 2014 18:56, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59
Kız öğrencilerin kavgası kanlı bitti

Hastaneye kaldırılan N.A.'nın hayati tehlikesinin bulunduğu bildirilirken, gözaltına alınıp adliyeye sevk edilen ve kendisi de elinden yaralanan Ş.Ç., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Olay, dün saat 12.30 sıralarında, Batı Gazi Bulvarı 1633 Sokak'ta meydana geldi. Kız Meslek Lisesi öğrencisi 17 yaşındaki A.Ç. ile aynı okulda öğrenim gören T.B., N.A., A.T. ve Z.K. arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Okul dışına taşan tartışmada taraflar, lisenin karşısındaki 1633 Sokak'ta bir araya geldi. A.Ç.'nin erkek arkadaşı B.G. ile aynı okulda 3'üncü sınıf öğrencisi olan ablası Ş.Ç. de olay yerine gitti. Kız öğrenciler arasındaki sözlü tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Ş.Ç., iddiaya göre dövülen kız kardeşi A.Ç.'yi korumak için, yanında taşıdığı makasla N.A.'yı kalça, sırt ve omzundan olmak üzere 4 yerinden yaraladı. N.A., çağırılan ambulansla Aydın Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alındı. N.A.'nın hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi.

Polis tarafından gözaltına alınan, yaşları küçük A.Ç., T.B., A.T. ve Z.K. Çocuk Şube Müdürlüğü'nde ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı. Efeler Polis Merkezi Amirliği'ne götürülen B.G. ve Ş.Ç., işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. B.G., savcılıktaki ifadesinin ardından serbest bırakılırken, mahkemeye sevk edilen ve kendisi de elinden yaralanan Ş.Ç., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber