Efsane polis şefinin acısı

Haber Giriş : 28 Mayıs 2006 11:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

1980 öncesinde terörle mücadelenin efsane polis müdürü olan Uğur Gür'ün yeğeni gaspçı kurbanı oldu. Cep telefonu için kafasına 2 kurşun sıkılan 18 yaşındaki yeğenini kaybeden Gür, "Ciğerim yanıyor" dedi.

İstanbul, Bolu ve Edirne emniyet müdürlüklerinde yaptığı başarılı çalışmalarıyla adından söz ettiren emekli emniyet müdürü Uğur Gür'ün üniversiteye hazırlanan 18 yaşındaki yeğeni Onur Topaloğlu, gaspçıların kurbanı oldu. 14 Mayıs'ta meydana gelen olay şöyle gelişti: Avcılar Süleyman Nazif Lisesi son sınıf öğrencisi olan Onur Topaloğlu'nun durakta beklerken yanına yaklaşan iki gaspçı, cep telefonunu ile montunu vermesini istedi. Onur'un olumsuz yanıt vermesi üzerine gaspçılar genci yere yatırarak ellerindeki kurusıkıdan bozma tabanca ile başına ateş açtı. Ağır yaralanan genç 12 gün süren yaşam mücadelesini önceki gün kaybetti. Onur'un cenazesi düngözyaşları arasında toprağa verildi. Cenaze törenine talihsiz gencin dayısı olan emekli emniyet müdürü Uğur Gür, eski İçişleri Bakanı ve Yurt Partisi Genel Başkanı Sadettin Tantan ile gencin akrabaları ve arkadaşları katıldı.

İKİ GASPÇI DÜN YAKALANDI
Yeğeninin gaspçılar tarafından acımasızca öldürülmesine isyan eden eski polis şefi Uğur Gür, "40 milyonluk cep telefonu için yeğenim, başına iki el silahla ateş açılarak öldürüldü, ciğerim yanıyor" diye konuştu. Onur Topaloğlu'nun öldürülmesinin ardından çalışmalarını aralıksız sürdüren polis ekiplerinin, dün iki gaspçıyı yakaladığı öğrenildi.

sabah

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber