Aile Bakanlığı 2014 nakil duyurusunu yayımladı

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı 2014 nakil duyurusunu yayımladı.

Kaynak : Memurlar.Net - Özel
Haber Giriş : 01 Nisan 2014 18:12, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Aile Bakanlığı 2014 nakil duyurusunu yayımladı

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği 17 Mayıs 2013'de Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girmişti. Yönetmeliğe göre yer değişikliği yapacak personellerin Haziran ve Eylül aylarında başvuru yapacakları hükme bağlandı.

T.C. AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR BAKANLIĞI

Personel Dairesi Başkanlığı

81 İL VALİLİĞİNE

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği 17/05/2013 tarih ve 28650 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe girmiştir.

Yönetmeliğin, yer değiştirme suretiyle atama dönemi başlıklı 8 inci maddesinde, bulunduğu bölge veya yerin zorunlu çalışma süresini doldurarak yer değişikliği talebinde bulunacak personelin atamalarının her yıl Haziran ve Eylül ayları arasında Yönetmelikte gösterilen esaslara göre toplu olarak yapılacağı hükme bağlanmış olup bu kapsamda bulunan personelin başvurularının alınması ve atamaların yapılması belirtilen aylar arasında gerçekleştirilecektir.

2014 yılı genel atama döneminde bulunduğu bölge veya yerin zorunlu çalışma süresini doldurarak isteğe bağlı yer değişikliği talebinde bulunacak personelin, illerin personel ihtiyacı ve kadro durumuna ilişkin yapılan istatistiki çalışmalar çerçevesinde personelin tercihlerine
esas olmak üzere belirlenen yer ve unvanları gösteren listeler ile başvuru şekli, süresi ve yer değiştirmeye ilişkin diğer hususları içeren duyuru metni ekte gönderilmiştir.

Konunun tüm personele (kanuni izin/rapor kullanmakta olan personel de dahil) tebliğ edilmesi ve herhangi bir aksaklığa meydan verilmemesi hususunu rica ederim.

Nesrin ÇELİK

Bakan a. Müsteşar

Yer değişikliği duyurusu

1.Bölge Listesi indir...

2.Bölge Listesi indir...

3.Bölge Listesi indir...

4.Bölge Listesi indir...

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber