Nüfus cüzdanında 27, sağlık karnesinde 1 yaşında görünüyor

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 30 Mayıs 2006 14:52, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Hatay'ın İskenderun İlçesi'nde, muayene olmak için hastaneye giden 27 yaşındaki kadın, sağlık karnesindeki "doğum tarihi" hanesinde 1 yaşında göründüğünü öğrenince şaşkına döndü.

Evli ve 1 çocuk annesi Şenay Dağlıoğlu, rahatsızlanınca İskenderun Doğum ve Çocuk Hastanesi'ne gitti. Kayıt yaptırdığı sırada sağlık karnesindeki "doğum tarihi" hanesine "08.05.2005" yazıldığını gören Dağlıoğlu, neye uğradığını şaşırdı.

Hastane çalışanlarının nüfus cüzdanını görmesi ve asıl yaşının 27 olduğunun tespit edilmesinin ardından işlemleri tamamlanan Şenay Dağlıoğlu, ancak bundan sonra muayene olabildi. Sağlık karnesini BAĞ-KUR'dan yeni aldığını ve karnede 1 yaşında göründüğünü hastanede fark ettiğini ifade eden Dağlıoğlu, "Ben de çok şaşırdım. İlk kez başıma böyle bir şey geliyor. Sağlık karnesini BAĞ-KUR Müdürlüğü'nden aldım. Bugüne kadar hiç sorun yaşamadım. İlk kez hastanede sorunla karşılaştım. Doğum tarihim yanlış yazılmış, hemen gidip düzeltmelerini isteyeceğim" dedi.

Yaşının sağlık karnesinde farklı görünmesi nedeniyle zor anlar yaşayan Dağlıoğlu, şaşkın bir halde hastanedeki işlemlerine devam etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber