Polis memuru, saldıran köpeği vurarak durdurdu

ADANA'da polis memuru İlhan A., iki komşu arasında ihata duvarı yüzünden çıkan tartışmayı ayırmaya çalışırken, üzerine saldırıp elini ve ayağını ısıran kurt köpeklerinden birini tabancayla vurarak etkisiz hale getirdi.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 15 Nisan 2014 12:24, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Polis memuru, saldıran köpeği vurarak durdurdu

Olay merkez Seyhan İlçesi'ndeki Pınar Mahallesi 74028 sokak üzerinde meydana geldi. Sokakta yeni bina yaptıran müteahhit Salih Tunca ile yanındaki 3 katlı müstakil evde oturan Caner Seylan arasında daha önce ihata duvarı nedeniyle antlaşmazlık çıktı. Bugün sabah tekrar tartışan taraflardan Salih Tunca, polisi arayarak komşusu ile kavga ettiğini ve can güvenliğinin bulunmadığını belirterek yardım istedi. Bunun üzerine olay yerine sevk edilen polis ekibi, taraflarla konuşarak sakinleştirmeye çalıştı.

2 KÖPEK SALDIRDI

Ancak iddiaya göre Caner Seylan, müteahhidin tarafını tuttuğunu öne sürdüğü polislere tepki gösterdi. Polislerin kelepçe takmaya çalıştığı Caner Seylan, evine doğru kaçarak bahçesinde bağlı olan 2 kurt köpeğini serbest bıraktı. Caner Seylan'ı yakalamaya çalışan polislere saldıran kurt köpekleri, polis memuru İlhan A.'ya saldırdı. Polis memuru elini ve ayağını ısıran köpekten kurtulmak için beylik tabancasını çekerek ateş etti. Köpeklerden biri telef olurken, gebe olduğu ileri sürülen diğeri kaçtı. Hayvanların sahibi Caner Seylan ise kelepçelenerek gözaltına alınırken, müteahhit ise ifadesine başvurulmak üzere emniyete götürüldü. Yaralanan polis memuru İlhan A. çağrılan ambulansla Adana devlet Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alındı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber