İki öğretmen ile hizmetlinin darbedildiği iddiası

Adana'da anasınıfındaki öğrencilerin kavgası yüzünden tartıştığı iki öğretmen ile hizmetliyi darbettiği ileri sürülen veli, gözaltına alındı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 16 Nisan 2014 18:04, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
İki öğretmen ile hizmetlinin darbedildiği iddiası

Anasınıfında öğrencilerin kavgası yüzünden okulda tartıştığı iki öğretmen ile hizmetliyi darbettiği öne sürülen veli, gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, merkez Sarıçam ilçesi Mirza Çelebi İlkokulu anasınıfında eğitim gören M.T.B'nin, sınıf arkadaşı N.A'nın yüzünü tırmaladığı iddia edildi.

Kızının yaralandığını öğrenip, okula gelen baba S.A'nın, M.T.B'nin kulağını çektiği ileri sürüldü. S.A'nın, kendisine müdahale eden anasınıfı öğretmeni İ.U. ve M.T.B'nin aynı okulda öğretmen olan babası Z.B. ile hizmetli M.K'yi darbettiği iddia edildi.

Darbedildiklerine dair Çukurova Üniversitesi Balcalı Hastanesi'nden rapor alan iki öğretmen ve hizmetli, Sarıçam Polis Merkezi'ne giderek S.A'dan şikayetçi oldu.

Z.B, AA muhabirine, "Saldıran kişi, bizi öldüreceğini söyleyerek tehdit etti. Canımız tehlikede. Bu tür insanların okullara gelip kabadayılık yapması, öğretmenlere saldırması artık son bulmalı" dedi.

İ.U. da çocukları okul bahçesine çıkardığı sırada S.A'nın telefonla kendisini aradığını belirterek, "Öğrencinin velisi, telefonda hakaret etti. Tepkisinin normal olduğunu düşündüm. 10 dakika sonra okula geldi ve öğretmenin oğlunu neredeyse parçalayacaktı. Engel olmaya çalıştım" diye konuştu.

Şüpheli S.A'nın gözaltına alındığı belirtildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber