Otomobil öğrencilere çarptı: 1 ölü 2 yaralı

Edirne'nin Keşan ilçesinde otomobilin çarptığı 3 öğrenciden birisi öldü, 2'si yaralandı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 20 Nisan 2014 06:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Otomobil öğrencilere çarptı: 1 ölü 2 yaralı

Esat Yıldız (55) yönetimindeki K 1838 BB Bulgaristan plakalı otomobil, Büyük Cami Mahallesi'nde yolu geçmeye çalışan Ali İhsan Mercan (17), Ayberk Akyol (18) ve Gökhan Çelik'e (17) çarptı.


Otomobil DURMAYARAK KAÇTI

Kazada yola savrulan Mercan, Akyol ve Çelik ağır yaralanırken, çarpan otomobil durmayıp kaçtı. İhbar üzerine gelen ambulanslarla Keşan Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Ali İhsan Mercan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

OLAY YERİNDEN 500 METRE UZAKLIKTA YAKALANDI

Lise öğrencilerine çarparak kaçan otomobil sürücüsü Fidan Sabinov ile araçta bulunan 64 yaşındaki Alime Yıldız ve kardeşi 55 yaşındaki Zehra Yıldız, kazadan yarım saat sonra olay yerine yaklaşık 500 metre uzaklıkta bulunan yolda polis ekiplerince yakalandı. Sürücüsü Sabinov, polis tarafından ifadesi alınmak üzere Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürülürdü.

Kaza haberini alan öğrencilerin yakınları ve arkadaşları ise hastaneye akın etti. Hayatını kaybeden Ali İhsan Mercan'ın cesedi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber