Belediye hırsızları tutuklandı

Belediye Hizmet Noktası ile bir emlak dükkanı ve bir kahvehaneyi soyan 3 hırsız, emniyet ekipleri tarafından yakalandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Nisan 2014 21:21, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Belediye hırsızları tutuklandı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde Akhisar Mahallesinde bulunan Belediye Hizmet Noktası ile bir emlak dükkanı ve bir kahvehaneyi soyan 3 hırsız, emniyet ekipleri tarafından yakalandı.

Geçtiğimiz cuma günü sabah saat 05.00 sıralarında Akhisar Mahallesinde bulunan İnegöl Belediyesi Hizmet Noktası binasına giren 17 yaşındaki M.Y., 24 yaşındaki F.D. ve 24 yaşındaki Y.Ş., önce açık bulunan yazar kasanın içinde bulunan bozuk paraları aldıktan sonra diğer çekmeceleri kurcalamaya başladılar. Aradıklarını bulamayan hırsızlar, bu kez yaklaşık 80 kilogram ağırlığındaki çelik kasaya yöneldiler. Etrafı dağıtan hırsızlar, açamadıkları çelik kasayı, binaya girdikleri camdan çıkarıp götürdüler. Çalınan çelik kasanın içerisinde yaklaşık bin 200 lira nakit para ve belediye ait evraklar olduğu belirtildi.

Aynı gece Belediye Hizmet Binası yakınlarında bulunan kahvehane ile emlak bürosuna da giren hırsızlar, işyerlerinde bulunan kasa ile çeşitli eşyalar çalarak kayıplara karıştılar. Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğine bağlı ekipler, yapılan çalışmalar sonucunda, Akhisar mahallesindeki hırsızlıkları gerçekleştirdikleri gerekçesiyle M.Y., F.D. ve Y.Ş.'yı, suç aleti olduğu bildirilen bir adet demir kesme makası ile birlikte yakalayıp gözaltına aldılar.

Emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılar tutuklandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber