Başbakan Erdoğan nikah şahitliği yaptı

Böhürler'in düğününe katıldı

Kaynak : Habertürk
Haber Giriş : 20 Nisan 2014 21:16, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Başbakan Erdoğan nikah şahitliği yaptı

Serkan AKKOÇ

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan AK Parti kurucuları arasında yer alan Gazeteci Yazar Ayşe Böhürler'in oğlu Zeyd Böhürler ile Hüsna Şişman'ın nikah törenine katılarak şahitlik yaptı.

Pazar gününü Üsküdar Kısıklı'daki evinde dinlenerek geçiren Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, akşam 17.45'te evinden çıkarak Karacahmet Mezarlığı'na geçti. Burada annesi Tenzile ve babası Ahmet Erdoğan'ın mezarlarını ziyaret eden Erdoğan, yaklaşık 15 dakika kaldıktan sonra Haliç Kongre Merkezi'ne gitti. Erdoğan burada AK Parti Kurucuları arasında yer alan Gazeteci Yazar Ayşe Böhürler'in oğlu Zeyd Böhürler ile Hüsna Şişman'ın nikah törenine katıldı.

Kuran-ı Kerim okunması ile başlayan nikahı İstanbul Belediye Başkanı Kadir Topbaş kıydı. Çiftin nikah şahitliğini ise TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Kültür ve Turizm Eski Bakanı Atilla Koç, Milli Eğitim Eski Bakanı Nimet Baş ve Mehmet Celalettin Akçe birlikte yaptı. Törenin ardından Erdoğan ve Çiçek çifte mutluluklar diledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber