Müvekkilini dolandıran avukat ağır cezalık

Müvekkili Sibel Sağlam'ı, hakkında dolandırıcılık davası açıldığı iddiasıyla kandırıp 350 bin lirasını aldığı öne sürülen avukat Aslıhan S. hakkında ağır ceza mahkemesinde 3 yıla kadar hapis sitemiyle dava açıldı.

Kaynak : Sabah
Haber Giriş : 23 Nisan 2014 07:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Müvekkilini dolandıran avukat ağır cezalık

DİLEK YAMAN

İstanbul'da müvekkili Sibel Sağlam'ı, hakkında dolandırıcılık davası açıldığı iddiasıyla kandırıp 350 bin lirasını aldığı öne sürülen avukat Aslıhan S. hakkında ağır ceza mahkemesinde 3 yıla kadar hapis sitemiyle dava açıldı.

İddiaya göre olay şöyle gelişti: Pendik 2. Aile Mahkemesi'nde boşanma davasını takip ettiği Sibel Sağlam'ı bürosuna çağıran avukat Aslıhan S., "Bana bir kağıt geldi. Senin imzan kullanılarak büyük miktarda dolandırıcılık yapılmış. Bu dolandırıcılar tarafından senin imzan taklit edilmiş. Her an cezaevine girebilirsin" dedi. Müvekkiline tutuklama kararı ile Maltepe Cezaevi ibaresi bulunan bir kağıt da gösteren avukat, Sibel Sağlam'dan açılan ceza davası dosyalarına yatırmak üzere toplam 350 bin lira aldı.

Adalet Bakanlığı Ceza İşleri Genel Müdürlüğü'nün izni üzerine açılan davanın iddianamesinde, Aslıhan S'nin görevini kötüye kullandığı belirtildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber