PKK 3 kamyonu ateşe verdi

PKK, karakol inşaatına malzeme taşıyan kamyonları ateşe verdi

Haber Giriş : 24 Nisan 2014 23:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
PKK 3 kamyonu ateşe verdi

Terör örgütü PKK mensupları, Van'ın Çatak ilçesine bağlı Büyükağaç köyünde yapımı süren karakol inşaatına malzeme taşıyan 3 kamyonu ateşe verdi.

Edinilen bilgilere göre, bölücü terör örgütü PKK mensupları Çatak ilçesine bağlı Büyükağaç köyünde yapılan karakola inşaat malzemesi taşıyan 3 kamyonu, Dalbastı köyü Şeytan deresi yakınlarında durdurdu. Sürücü ve karakol yapımında çalışan işçileri kamyonlardan indiren teröristler, daha sonra araçları içindeki malzemelerle birlikte ateşe verdi.

Olayla ilgili güvenlik güçleri tarafından soruşturma başlatıldı.

CİHAN - AHMET GÖRÇÜM

PKK, 2 GSM OPERATÖRÜNÜ KAÇIRDI

DİYARBAKIR'ın Lice İlçesi kırsalında baz istasyonu kuran özel bir GSM firmasına ait 7 operatör, PKK'lılar tarafından kaçırıldı. Daha sonra 5 kişiyi serbest bırakan PKK'lılar yanlarına aldıkları 2 rehine ile birlikte ortadan koyboldu.

Lice İlçesi kırsalında, baz istasyon kurma çalışması yürüten GSM firmasına ait 7 kişi, bugün akşam saatlerinde, silahıl PKK'lılar tarafından kaçırıldı. Akşam geç saatlere kadar GSM firmasında çalışan 5 kişiyi bırak örgüt üyeleri, 2 kişi yanlarına alarak, kayıplara karıştı. Olay, serbest bırakılan 5 kişinin jandarma karakoluna giderek haber vermesiyle ortaya çıktı. Güvenlik güçleri, 2 kişiyi kaçıran PKK'lıların yakalanması amacıyla çalışma başlatıldı.

DHA - Canan ALTINTAŞ

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber