MEB'den personel için il içi tayin yazısı

MEB, öğretmen kadroları dışında çalışan personeli için, il içi yer değişikliklerinin yapılmasını istedi

Kaynak : Memurlar.Net - Özel
Haber Giriş : 01 Mayıs 2014 12:03, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
MEB'den personel için il içi tayin yazısı

Zorunlu yer değiştirmeye tabi olmayan personelin yani eğitim ve öğretim hizmetleri sınıfı dışında kalan personelinin yer değişikliği işlemleri ise 12.10.2013 tarih ve 28793 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Milli Eğitim Bakanlığı Personelinin Görevde Yükselme, Unvan Değişikliği ve Yer Değiştirme Suretiyle Atanması Hakkında Yönetmeliğinin 30, 32 ve 33. maddesine göre yapılmaktadır.

MEB görevde yükselme ve yer değiştirme yönetmeliği MEB'in görevde yükselme ve yer değiştirme yönetmeliği yargıya taşındı Öğretmen dışındaki eğitim çalışanlarının yer değişikliği işlemleri MEB'den yetki devri açıklaması Yer değiştirmede 5 yıl şartı çok ağır MEB çalışanlarının yer değiştirmeleri nasıl olacak? Öğretmen dışındaki personelin yer değiştirmesi

Milli Eğitim Bakanlığı Personelinin İl İçi İsteğe Bağlı Yer Değiştirmesine İlişkin 28.04.2014 tarih ve 1685855 tarihli yazı yayınlayarak İl İçi İsteğe Bağlı Yer Değiştirme talebinde bulunan personelin yer değiştirme işlemlerinin Mayıs ayında başlatılması talimatı verilmiştir.

Son çalıştığı kurumda 31 Mayıs tarihi itibariyle 3 yıl hizmeti olan eğitim çalışanları tayin başvurusunda bulanabilecek. 10 Tercih hakkı bulunan eğitim çalışanlarının atamalarında öncelik hizmet süresi olacaktır. Duyurular İl Milli Eğitim Müdürlükleri tarafından yapılacaktır."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber