Adayları bekleten kamu kurumları

Kamu kurumları personel alım sürecini ne yazıkki sağlıklı bir şekilde yönetemiyor

Kaynak : Memurlar.Net - Özel
Haber Giriş : 16 Mayıs 2014 15:36, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Adayları bekleten kamu kurumları

Kamu kurumları personel alım sürecini ne yazıkki sağlıklı bir şekilde yönetemiyor

Daha önce Sağlık Bakanlığında yaşadığımızın sürecin bir benzerini diğer kurumlarda da görmekteyiz. Bir çok kurum, ilanını yaptığı sınav süreçlerini, üzerinden aylar geçmiş olmasına rağmen sonuçlandıramamıştır.

Adalar kimi kurumlarda mmülakatın yapılmasını beklerken kimi kurumda da mülakatın sonucunu bekliyor.

İşte memurlar.net'e gelen şikayetler...

MEB UZMAN YARDIMCILIĞI

Merhaba MEB'in Uzman yardımcılığı mülakatı ekteki dosyada da belirtildiği gibi 24 MART ta başladı 04 NİSAN 2014 tarihinde bitti.
228 kişi çağrıldı mülakata 129 kişi alınacak ama 1 ay 10 gün oldu mülakatlar biteli hala açıklamadılar sonuçları .
Neden açıklamıyorlar yardımcı olur musunuz haber yapar mısınız belki insafa gelir açıklarlar . inanın mağdur durumdayız

TARIM VE KIRSAL KALKINMAYI DESTEKLEME KURUMU

Sayın memurlar.net yetkilileri..19 mart 2014 tarihinde yapılacağı belirtilen Tkdk uzman sınavı ne yazık ki ertelenmiş ve bu zamana kadar herhangi bir bilgi verilmemiştir.Sınav parasını yatırmamıza rağmen kurum yaklaşık 2 aylık bi süre geçmesine rağmen sınavla ilgili bir bilgi paylaşmamaktadır.Bu konuda yardımlarınızı bekliyor.Teşekkür ediyorum.
Sayın Memurlar.net yetkilileri...Tkdk tarafından yapılacağı belirtilen uzmanlık sınavı üzerinden yaklaşık 2 ay geçmesine rağmen sınav yapılmadı.Sınav paraları toplandı fakat sınavla alakalı kurum tarafından herhangi bir bilgi verilmemektedir.Bu konuda Türkiye nin en etkili internet sitesi olmanız ve bizlerinde hakkını arayacağınız ümidiyle teşekkür ediyorum.

PTT

merhabalar, PTT A.Ş için girmiş olduğum mülakat sonucu üstünden neredeyse bir ay geçmiş olmasına rağmen yayınlamadı bu durum benim gibi diğer mülakata katılan herkesin psikolojisini olumsuz etkiledi. Benim ve eminim diğer adayların tek isteği olumsuz da olsa mülakatla ilgili sonuçları bilmek. mülakata girdiğimde haftaya açıklanır dedikleri sonuçlar hala açıklanmadı her gün bir kaç kere PTT sitesine girip sonuç görmeyi ummaktan manevi olarak çok yoruldum bu haberi duyurup PTT A.Ş'nin bir an önce sonuçları açıklamalarını istemekten başka isteğim yok.

SPOR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

Spor Genel Müdürlüğünün 01.02.2014 tarihinde düzenlediği Uzman Yardımlığı Sınavı, 06.02.2014 tarihinde açıklanmış olup yaklaşık 100 gündür mülakat tarihi açıklanmamıştır. Yazılı sınavı kazanan kişi sayısı yaklaşık 50 kişi olmasına rağmen geçen 100 günde ne yapıldığı veya neyi beklendiği açıkçası bir muammadır. Bu konu ile ilgilenmenizi, haber yapmanızı önemle rica ederim.

GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞI

Gümrük Bakanlığı da 3-4- Martta Sözleşmeli Bilişim Uzmanı mülakatı yaptı 2 bucuk aydır sonuçlar açıklanmıyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber