Öğretmenini yoğun bakımlık etti!

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde 12. sınıf öğrencisi tarafından darbedildiği iddia edilen öğretmen, hastaneye kaldırıldı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 16 Mayıs 2014 19:25, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59
Öğretmenini yoğun bakımlık etti!

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde 12. sınıf öğrencisi tarafından darbedildiği iddia edilen okul müdür yardımcısı, hastaneye kaldırıldı.

Melikgazi ilçesindeki Seyyid Burhaneddin Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nde eğitim gören 12. sınıf öğrencisi F.Ş, okulun koridorunda karşılaştığı müdür yardımcısı Mehmet Akkaş (60) ile konuşmak istedi. F.Ş, koridorda kısa süre konuştuğu Akkaş'a, iddiaya göre yumruk attı.

Yumruk darbesiyle yere yığılan Akkaş, ambulansla Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanenin yoğun bakım ünitesine alınan Akkaş'ın yere düştüğü sırada kafasını yere çarpması nedeniyle beyin kanaması geçirdiği ve sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

Bu arada, Akkaş'ın meslektaşları ve öğrencileri ile Eğitim-Sen Kayseri Şubesi yetkilileri hastaneye geldi. Eğitim-Sen Şube Başkanı Ulaş Apaydın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Hocamız yoğun bakımda. Kalp atışı normal ancak beyin kanaması geçirdiğini söylüyorlar ve kafatasında da çatlak olabileceği üzerinde duruyorlar. Olayın peşini bırakmayacağız" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber