Meclis'te bugün görüşülecek konular belli oldu

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 07 Haziran 2006 13:32, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Gazeteci Kemal Saydamer'i uğurluyoruz.. Geçirdiği kalp krizi sonucu vefat eden Saydamer için saat 11.00'de, TBMM'de tören düzenlenecek. Cumhurbaşkanı Vekili ve TBMM Başkanı Bülent Arınç, saat 15.30'da, Lübnan Başbakanı Fouad Siniora'yı TBMM Divan Salonu'nda kabul edecek

Cumhurbaşkanı Vekili ve TBMM Başkanı Bülent Arınç, saat 15.30'da, Lübnan Başbakanı Fouad Siniora'yı TBMM Divan Salonu'nda kabul edecek.

Saat 10.00'da toplanacak olan, Milli Eğitim Komisyonunda, Bilkent Üniversitesinin, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerindeki bazı illerde eğitim bilimleri enstitüleri kurmasına ilişkin yasa tasarısı ele alınacak.

Sanayi Komisyonunda, Jeotermal Enerji Kaynakları ve Mineralli Sular Kanun Teklifi görüşülecek. (Saat: 10.00)

Adalet Komisyonunda, temel ceza kanunlarına uyum amacıyla 170 yasada değişiklik öngören yasa tasarısı görüşülmeye başlanacak. (Saat: 10.30)

Plan ve Bütçe Komisyonunda, Kamu Denetçiliği Kanun Tasarısı ile Bütçe Kanunundaki bazı hükümlerin ilgili kanunlara alınmasına ilişkin tasarı ele alınacak. (Saat: 11.00)

KİT Komisyonunda, RTÜK ile Sümer Halıcılık El Sanatları Sanayi ve Ticaret AŞ'nin hesapları denetlenecek. (Saat: 11.00)

Çevre Komisyonunda, Su Ürünleri Kanunu'nda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Tasarı görüşülecek. (Saat: 12.30)

Geçirdiği kalp krizi sonucu vefat eden Kemal Saydamer için saat 11.00'de, TBMM'de tören düzenlenecek.

16- Anavatan Partisi TBMM grubu saat 13.00'de toplanacak.

Saat 15.00'te toplanacak olan Genel Kurulda, yurt dışına eğitim için gönderilen, ancak eğitimini tamamlayamayanların durumuyla ilgili düzenleme öngören Bazı Kamu Alacaklarının Tahsil ve Terkinine İlişkin Yasa Teklifi'nin görüşülmesine devam edilecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber