Ak Parti Eskişehir İl yönetimi istifa etti

k Parti Eskişehir İl Başkanı Süleyman Reyhan, il yönetimi olarak istifa ettiklerini açıkladı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Haziran 2014 16:43, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Ak Parti Eskişehir İl yönetimi istifa etti

Parti binasında basın toplantısı düzenleyen İl Başkanı Süleyman Reyhan, mazlumlara sırdaş, gariplere yoldaş olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a şehrin tüm güzel insanları ile birlikte yol arkadaşlığı yapmaya devam edeceğini söyledi. Reyhan, kurulduğu günden bu yana Ak Parti misyonuna gönülden bağlı bir partili olarak hizmet etmeye çalıştığını, 12 yıl partinin her kademesinde görev aldığını anlatarak, "İlçe başkanlıkları, il başkan yardımcılıkları, il başkanlığı görevinde bulundum. Partimizin bütün teşkilatlarına enerji ve ilham katarak gelişime gönülden arzulayan ve onun için samimi gayret gösteren biri olmaya çalıştım. Çevremde dürüst azimli ve güven duyulan biri olmanın onurunu yaşadım. Genel merkezimizle yaptığımız istişareler neticesinde il yönetim kurulu olarak istifalarımızı bugün itibariyle veriyoruz. Bize görev vermiş olan tüm teşkilat mensuplarımıza ifade etmek isterim ki; küsmek, darılmak, kırılmak bozulmak bizim dava kültürümüzde kendisine asla yer bulmadı bulmayacak. Bizler 'olanda hayır vardır' düsturuna inanırız. Bizim siyasetimiz makama bağlı değil davaya bağlı bir siyasettir. Vefa sadece üst makamlarda bulunanların alttakilere göstermesi gereken bir davranış biçimi değildir. Vefa aynı zamanda üst makamların verdiği kararlara saygı duymak ve rıza göstermektir" dedi.

Partileri kurulduğu günden bugüne kendilerine yol arkadaşlığı yapmış tüm teşkilat mensuplarına, mahalle başkanlarına, ilçe başkanlarına ve yönetim kurullarına, kadın ve gençlik kolları başkan ve yönetim kurullarına, belediye başkanlarına ve belediye meclis üyelerine teşekkür ettiğini ifade eden Reyhan, açıklamasını şöyle sürdürdü;

"İl yönetim kurulu arkadaşlarıma sonsuz şükranlarımı sunuyorum. 3,5 yıldır il başkanlığı görevini yürütmekteyim. Bizlere bu görevi veren başta Genel Başkanımız Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür ediyorum. Bize yol gösterici olan genel merkez teşkilat başkanlarıma, il koordinatörlerimize, milletvekillerimize ve bakanımıza teşekkür ediyorum. Mazlumlara sırdaş gariplere yoldaş olan Recep Tayyip Erdoğan'a şehrimin tüm güzel insanları ile birlikte yol arkadaşlığı yapmaya devam edeceğim. Sözlerimi Erzurumlu İsmail Hakkı Hazretlerinin dörtlüğü ile neticelendirmek istiyorum. Deme şu niçün şöyle/Bak sonuna sabr eyle/Yerincedir ol öyle/Mevla görelim neyler. Neylerse güzel eyler."

Reyhan, bir soru üzerine bundan sonraki süreci il koordinatörünün yürüteceğini belirtti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber