AK Partili belediye başkanları Ankara'da buluşuyor

AK Parti Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'na, AK Partili 824 belediye başkanı katılacak

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 10 Haziran 2014 15:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
AK Partili belediye başkanları Ankara'da buluşuyor

AK Partili belediye başkanları, Ankara'da düzenlenecek istişare ve değerlendirme toplantısında bir araya gelecek.

AK Parti'den yapılan açıklamaya göre, AK Partili belediye başkanlarının katılımıyla gerçekleştirilecek "AK Parti Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı", 11-12 Haziran'da yapılacak.

AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından düzenlenecek toplantıya, 48 il, 563 ilçe ve 213'ü belde olmak üzere AK Partili 824 belediye başkanı katılacak.

Önümüzdeki 5 yıl boyunca millete en güzel hizmetleri ulaştırmak için istişare ve değerlendirmelerin yapılması amacıyla gerçekleştirileceği belirtilen toplantıya, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan da iştirak edecek.

Toplantıda ayrıca, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, İçişleri Bakanı Efkan Ala, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Başbakan Başdanışmanı Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan ve AK Parti TBMM Grup Başkanvekili Mahir Ünal da sunum yapacak.

Toplantının ilk gününün sonunda Başbakan Erdoğan ve tüm belediye başkanları, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından yapımı gerçekleştirilen "Kuzey Yıldızı Rekreasyon Alanı" açılış törenine katılacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber