Havalar nasıl olacak? - Haritalı

Sıcaklıkların Kuzey, iç ve doğu bölgelerde 2 ila 5 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 12 Haziran 2014 09:22, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Havalar nasıl olacak? - Haritalı

Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre: Karadeniz, Doğu Akdeniz, İç Anadolu'nun doğusu, Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu ile Sakarya, Bilecik, Mardin, Batman ve Siirt çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Ordu, Giresun, Rize ve Artvin çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI :Kuzey, iç ve doğu bölgelerde 2 ila 5 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR :Genellikle kuzey ve batı, Doğu Akdeniz kıyıları ile Doğu Anadolu'nun güneydoğusunda güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Güney Ege Kıyıları, Doğu Anadolu'nun batısı, Orta ve Doğu Karadeniz Kıyıları ile Sinop çevreleri ile yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetli olarak esmesi bekleniyor.

UYARILAR

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; Ordu, Giresun, Rize ve Artvin çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ani sel, su baskını, yıldırım, dolu, ulaşımda aksamalar, vb) ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber