4 öğrencisi tarafından darbedildi

CÜ Sivas Meslek Yüksekokulunda görev yapan öğretim görevlisi Osman Demirel, 4 öğrencisi tarafından darbedildiği iddiasıyla polise başvurdu

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 17 Haziran 2014 16:17, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59
4 öğrencisi tarafından darbedildi

Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Sivas Meslek Yüksekokulun görev yapan öğretim görevlisi Osman Demirel, kendisini darbettiğini öne sürdüğü 4 öğrencisinden şikayetçi oldu.

İddiaya göre, Osman Demirel (57), yüksekokul binasındaki odasında 4 öğrencisi tarafından darbedildi. Başından yaralanan Demirel, CÜ Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesindeki tedavisinin ardından taburcu edildi.

Demirel, polis merkezine giderek, söz konusu öğrencilerden şikayetçi oldu. Demirel'in şikayetinin ardından, Ö.Ö. ve İ.Ç. ile ismi öğrenilemeyen 2 öğrencinin ifadelerine başvurulmak üzere polis merkezine getirildiği öğrenildi.

Osman Demirel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 4 gün önce kopya çekerken yakaladığı Ö.Ö. adlı öğrencisinin kendisini tehdit ettiğini öne sürerek, bunun üzerine polis merkezine giderek öğrencisinden şikayetçi olduğunu söyledi.

Demirel, bugün de odasına gelen ve yaz okuluyla ilgili kendisine bazı konularda danışan İ.Ç ve ismini bilmediği bir öğrenciyi, evrakları eksik olduğu gerekçesiyle müdür yardımcısının yanına gönderdiğini belirterek, "Bu öğrenciler, agresif davranmaya ve küfür etmeye başladı. Bu sırada oğlum Muhammet Hüseyin Demirel yanımdaydı ve kendilerini terbiyeli olmaya davet etti. Öğrenciler, bir anda beni ve oğlumu darbetmeye başladı. Kavga nedeniyle odadan koridora çıktığımız sırada daha önce kopya çekerken yakaladığım Ö.Ö. kafama taşla vurdu ve beni yaraladı" iddiasında bulundu.

Öğretim görevlisi Osman Demirel, 4 öğrencisinden şikayetçi olduğunu belirtti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber