Sınıfta 'buz dolu şişeyle dayak' iddiası

İstanbul Fatih'te bir ilkokul öğretmeni, iddiaya göre yaramazlık yaptığı gerekçesiyle ikinci sınıf öğrencisi 8 yaşındaki E.K.'nın başına içi buz dolu şişeyle vurdu.

Kaynak : Sabah
Haber Giriş : 28 Haziran 2014 08:06, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59
Sınıfta 'buz dolu şişeyle dayak' iddiası
ALİ OKTAY

İstanbul Fatih'te bir ilkokul öğretmeni, iddiaya göre yaramazlık yaptığı gerekçesiyle ikinci sınıf öğrencisi 8 yaşındaki E.K.'nın başına içi buz dolu şişeyle vurdu. C.T., "Olay günü ders saatinde E.K.'nın arkadaşı ile kafalarına bir şişe ile vurduklarını fark ettim. İki öğrencinin yerini değiştirdim. Olay günü annesini gördüm. Ben de E.K. ile arkadaşının birbirlerinin kafasına şişeyle vurduklarını, onları ayırdığımı, yerlerini değiştirdiğimi anlattım. Ben annesine sinirlenip oğlunun kafasına şişeyle vurduğumu kesinlikle söylemedim" dedi. Sınıf arkadaşları E.K.'nın öğretmeni tarafından şiddet gördüğüne dair sözlerini doğruladı. Oğlunun kafasına dört dikiş attıran anne Sabahat K. ise C.T.'nin kendisine " Oğlun çok yaramazlık yapıyor. Ben de sinirlenip kafasına şişeyle vurdum" dediğini iddia etti.

5 YIL HAPİS İSTEMİ

Oğlunun başına gelenlerden öğretmenini sorumlu tutan anne, C.T.'den karakolda şikayetçi oldu. C.T. hakkında hazırlanan evrak savcılığa gönderildi. C.T., polisteki ifadesinde suçlamaları kabul etmedi. C.T.'yi inandırıcı bulmayan savcılık ise "Kasten şişeyle yaralama" suçundan 5 yıla kadar hapis istemiyle dava açtı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber