Erdoğan hakkındaki ilk İngilizce kitabı, öğretmen yazdı

Erdoğan hakkında ilk İngilizce kitap yazıldı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Haziran 2014 00:22, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Erdoğan hakkındaki ilk İngilizce kitabı, öğretmen yazdı

Adana'da bir devlet okulunda görev yapan İngilizce öğretmeni Ömer Gökhan Ulum, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'la ilgili ilk İngilizce kitabı yazdı. Ulum'un "Recep Tayyip Erdoğan" başlığı ve "The Brave Heart: The Father of New Turkey" alt başlığıyla yazdığı kitap, ABD'nin en büyük yayınevlerinden America Star Books tarafından basıldı.

FUARLARDA TANITILIYOR

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın tanımak isteyen ancak İngilizce yayın bulamayan batı dünyası için bir referans olan kitapta Ömer Gökhan Ulum fotoğraflar ve grafiklere yer verdi. 52 sayfadan oluşan kitap, ABD ve Avrupa'da prestijli mağazada okuyuculara sunuldu. İnternet üzerinden de temin edilebilen kitap, ABD'deki kitap fuarlarında da tanıtıldı.

BÜYÜK EMEK HARCADI

Yaklaşık 6 ay çalışarak yazdığı kitapta Erdoğan'ın hayatının yanı sıra göreve gelmesinden sonra Türkiye'de yaşanan değişimi de karşılaştırmalı olarak anlattığını belirten Ömer Gökhan Ulum, "Kitabı hazırladıktan sonra yaklaşık 1 yıl boyunca yayınevleriyle görüştüm. Yaygın dağıtım ağı ve profesyonelliği nedeniyle America Star Books'la çalışmaya karar verdim. Şu anda tepkiler çok olumlu" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber