Skolyoz hastalığında ameliyata alternatif çözüm

Uzman fizyoterapist Elif Özkaleli Vardar, Skolyoz hastalığının özellikle gelişme çağındaki çocukları tehdit eden önemli bir hastalık olduğunu belirtti.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Temmuz 2014 10:37, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:57
Skolyoz hastalığında ameliyata alternatif çözüm

Fonksiyon Fizyoterapi ve Manuel Terapi Merkezi'nin kurucusu uzman fizyoterapist Elif Özkaleli Vardar, Skolyoz hastalığının, omurganın göğüs veya bel bölgelerinde görüldüğünü, sağlıklı omurgada omurların düz bir hat şeklinde uzanırken, bu rahatsızlığı yaşayanlarda ise omurların sağa veya sola doğru yer değiştirdiğini kaydetti. Hastalığın erken teşhisinin önemine değinen Vardar, "Zamanında teşhis edilemeyen omurga eğrilikleri ilerlemişse, çocukların normal gelişimi engelleniyor. Erişkinlik döneminde; bel ve sırt ağrıları, kalp ve akciğer fonksiyon bozuklukları ortaya çıkıyor" dedi.

YÜZDE 86'LIK BAŞARI

Fonksiyon Fizyoterapi ve Manuel Terapi Merkezi'nin kurucusu uzman fizyoterapist Elif Özkaleli Vardar, 2009 yılından beri DRX 9000 cihazı ile uyguladıkları yüksek kaliteli tedaviler sonucunda skolyoz hastalığında yüzde 86'lık başarı elde ettiklerini bildirdi. Vardar, cihazla uyguladıkları tedavinin yanı sıra elektroterapi ve egzersiz tekniklerinin de tedavi sürecinin bir parçası olduğunu ifade etti. Üç yıldır pek çok skolyoz hastasının eğriliğinin 5 ila 12 derece düzeldiğini söyleyen Vardar, hem çocuk hastalarda hem de ileri yaş skolyoz vakalarında yüz güldüren sonuçlar aldıklarını vurguladı.

DRX 9000 CİHAZI BEL VE BOYUN FITIĞINA DA KALICI ÇÖZÜM GETİRİYOR

Uzman Fizyoterapist Elif Özkaleli Vardar, günümüzde hem çalışma koşullarının zorluğu hem de vücudumuza gereken önemi vermememiz sonucunda ortaya çıkan bel ve boyun fıtığının yaşam kalitesi açısından ciddi bir tehlike olduğunu söyledi. DRX 9000 cihazı uygulamasının bel ve boyun fıtığının da ameliyatsız tedavisinde en etkili alternatif yöntem olduğunu kaydeden Vardar, şunları söyledi:

"Ağrı ve sızılarınıza son vermek istiyorsanız ve ameliyattan kaçınıyorsanız uzman bir hekim tarafından muayene olup doğru bir tedavi yöntemiyle sorunlarınızdan kurtulabilirsiniz. Alternatif tedavi yöntemleri arasında yıllardır kullandığımız DRX 9000 cihazı ile pek çok hastamızı ağrılarından kurtardık. Sağlıklı ve kaliteli bir yaşam için önünüzde farklı seçenekler olduğunu bilerek hareket edin. Hastalarımızın tedavi sonrası memnuniyetlerini görmek bizim açımızdan da son derece gurur verici bir tablo."

Elif Özkaleli Vardar, ameliyat olmuş ancak hala sağlığına tam olarak kavuşamamış skolyoz hastaları ile bel ve boyun fıtığı hastalarının da bu yöntemle tedavilerinin mümkün olduğunun da altını çizdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber