Sarıyer Belediyesinden uyuşturucu uyarısı

Belediye Başkanı Genç: Belediyecilik asfalt yapmak çöp toplamak değildir.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 06 Temmuz 2014 23:58, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Sarıyer Belediyesinden uyuşturucu uyarısı

İstanbul'da boğazın incisi olarak anılan ilçesi Sarıyer; denizi, ormanı ve doğası ile gerçekten yaşanacak bir ilçe iken, Cumhurbaşkanlığı köşkünü de, konsoloslukları da barındıran, tarihi yalıları da, yeni villaları da olan, değer biçilemez gayrimenkulü de gecekonduyu da barındıran bir ilçe.

Ve Sarıyer yeri geldiğinde eski bir köy, yeri geldiğinde modern bir şehir...

İşte bu şehrin Belediye Başkanı Sayın Şükrü GENÇ belediyecilik çöp toplamak, asfalt dökmek değildir gençlere sahip çıkmak gerekir diyor.

Evet ülkemizin en önemli tehlikelerinden biri olan gençliğimizi tehdit eden uyuşturucuya dikkat çekiyor ve kolları sıvadı sayın başkan. Bu da yetmedi herkese de ulaşmaya çalışıyor ve bir can bile kurtarsak kardır bizim için diyor ve özellikle ailelere uyanık olun bizimle işbirliği yapın diyor. Belediye de bir de uyuşturucu komisyonu kuruldu. Başkanı da Belediye Meclis Başkan vekili Hüseyin COŞKUN.

"Sarıyer Belediyesi tarafından kurulan Uyuşturucu Komisyonu hakkında bilgi veren Başkan Genç, "Özellikle bazı mahallelerde çocuklarımızı tehdit eden çok yoğun uyuşturucu trafiği başladı. Sarıyer Belediyesi olarak tüm siyasi partilerin ortak kararı ile bir komisyon kurduk. Bu tuzakla sonuna kadar başa çıkmanın yollarını arayacağız. Beni bir dostunuz olarak kabul edin ve bu mücadeleyi hep birlikte yürütelim. Çocuklarınızı sürekli olarak göz altında tutun. Hal ve hareketlerinde ki değişiklikler size ipucu verecektir. Bir can daha kaybetmeden bunun önüne geçmek için hep birlikte hareket etmemiz lazım" şeklinde konuştu.

Belediye olarak asfalt dökmek, yol yapmak, çöp toplamak gibi konulara değil yarınları ilgilendiren sorunları çözmek için çalıştıklarını belirten Genç; "Asfalt döküyoruz, çöp topluyoruz, yol yapıyoruz. Bunlar kolay, bizim asıl çalışma alanımız halk ve çocuklarımızın geleceğidir" dedi.

Özellikle Sarıyerli ailelerden çocukları tehdit eden uyuşturucu belası konusunda iş birliği istedi.

Sayın başkanı tebrik ediyoruz ve tüm ilgililerin de duyarlı olmalarını işbirliğine girmelerini bekliyoruz.

Maksut BALMUK

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber