Polise saldıran 2 kişi vuruldu

Iğdır'da hırsızlık suçundan kesinleşmiş cezası bulunan zanlıyı yakalamak isteyen polis ekiplerine saldıran 2 kişi, bacaklarından vurularak etkisiz hale getirildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Temmuz 2014 13:51, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Polise saldıran 2 kişi vuruldu

Edinilen bilgiye göre bir ihbarı değerlendiren Iğdır Emniyet Müdürlüğü ekipleri, hırsızlık suçundan kesinleşmiş 3,5 yıl cezası bulunan O.G.'nin Baharlı Mahallesi'ndeki sanayi sitesinde bulunduğunu tespit etti. Zanlıyı gözaltına almak için bölgeye giden emniyet ekipleri, O.G. ile ağabeyi S.G.'nin saldırısına uğradı. Havaya uyarı ateşi açan polisler, şüphelilerin ellerindeki bıçaklarla saldırmaya devam etmesi üzerine ikisini de bacaklarından vurdu. Yaralanan S.G. olay yerinde gözaltına alınırken, kardeşi O.G. ise yaralı halde kaçtı. Zanlıyı takip eden emniyet ekipleri, O.G.'yi de gözaltına almayı başardı. Yaralanan 2 şüpheli, sağlık görevlilerinin ilk müdahalesinin ardından Iğdır Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Öte yandan saldırıya uğrayan polis memurlarının hafif yaralandığı öğrenildi. Olay yerine gelen Iğdır Emniyet Müdürü Yüksel Babal da polis memurlarının sağlık durumu hakkında bilgi aldı.

BÜLENT MAVZER

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber