Operasyonu ilk kim bildi?

17 ve 25 Aralık operasyonlarında paralel yapının kirli planlarını deşifre etmeye çalışan Kuşçubaşı Eşref, bugün yapılan operasyonu duyuran ilk isim oldu.

Kaynak : Star Gazetesi
Haber Giriş : 22 Temmuz 2014 18:08, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Operasyonu ilk kim bildi?

17 ve 25 Aralık hükümete darbe girişiminin ardından Twitter hesabından paralel yapının gerçek yüzünü ortaya çıkaran Kuşçubaşı Eşref, İstanbul'da düzenlenen operasyonu duyuran ilk isim oldu. Kuşçubaşı Eşref operasyon gerçekleşmeden 6 gün önce Twitter hesabından "28 Şubat sürecinde sizin polisleriniz gariban Müslümanları nasıl tutukladıysa, yine önce sizin polislerinize sizi tutuklatacağız" diyerek gözaltıları haber vermişti.

Kuşçubaşı Eşref gece saat 02:12'de operasyonun başladığını yazdı. Kuşçubaşı Eşref gece attığı tweetinde "Belki yapılan ihanetin cezası olmayacak ama besmele çekmek iyidir. O TIRları durdurmayacaktınız. O böcekleri koymayacaktınız. Yarıgı elimizde diye düşünüyorlar. Tutuklasalar ne olur diyorlar. Yaşayın ve görün. Bu topraklar çok hain gördü. Dinlemeler, mali bilgilerin sızdırılması ve TİB'i klonlama. İhanet... Hakettiklerin yaşayacaklar" şeklinde yazdı.

İşte o tweetler:

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber