Galaxy Note 4'un beklenen özellikleri

Samsung'un merakla beklenen Note ailesinin son ferdi Galaxy Note 4 nasıl olacak? Galaxy Note 4'un özellikleri neler olacak? Samsung...

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 25 Temmuz 2014 12:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Galaxy Note 4'un beklenen özellikleri

Samsung'un merakla beklenen Note ailesinin son ferdi Galaxy Note 4 nasıl olacak? Galaxy Note 4'un özellikleri neler olacak? Samsung önümüzdeki birkaç ay içinde Galaxy Note 4'ü duyurmayı planlıyor iken bakalım Note 4 İle bizleri neler bekliyor.

Note 4'ün de Note 3 gibi yine plastik ekrana sahip olmasına kesin gözüyle bakılırken. Ancak gövdenin S5 teki su geçirmez özelliğe sahip olması bekleniyor. Telefonun en merakla beklenen özelliklerinden olan ekranın ise 5.9 inç ya da 6 inç olması bekleniyor. Aynı zamanda ekranın Samsung S5'in LTE-A Sürümü ve LG G3'teki gibi 2.560x1.440 piksel çözünürlükte olması muhtemel.

Sıra en can alıcı soru da "Galaxy Note 4'un işlemcisi ne olacak ?" Qualcomm'un son işlemcisi Snapdragon 805 ile gelmesi beklenen Note 4 ayrıca 4 GB Ram'a sahip olacak.Tabi ki söylentiler doğruysa.

Öte yandan cebin yeni mobil veri alt yapısı olan LTE-A'yı destekleyeceğini de söyleyelim.

Bir önceki yazımız olan DNA Analizi Yapan Telefonlar Geliyor başlıklı makalemizde akıllı telefon, corning ve Dna analizi hakkında bilgiler verilmektedir.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber