İETT'den bayram indirimi

İETT otobüsleri, metrobüs, metro, tramvay, Taksim-Kabataş füniküleri ve şehir hatları vapurları ile birlikte ayrıca, İstanbul Otobüs A.Ş. ve özel halk otobüsleri de yüzde 50 indirimli hizmet verecek

Kaynak : Yeni Şafak
Haber Giriş : 27 Temmuz 2014 19:03, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
İETT'den bayram indirimi

İETT otobüsleri, metrobüs, metro, tramvay, Taksim-Kabataş füniküleri ve şehir hatları vapurları ile birlikte ayrıca, İstanbul Otobüs A.Ş. ve özel halk otobüsleri de 3 gün sürecek Ramazan Bayramı boyunca yüzde 50 indirimli hizmet verecek.

İETT; Arefe ve Bayram günlerinde artacak yolcu yoğunluğuna paralel olarak otobüs sefer sayısını artıracak ve hizmetlerin aksamaması, normal ve ek seferlerin düzenli olarak yapılması için gereken bütün tedbirleri alacak.

Ulaşım A.Ş; Bayram tatili süresince tam kadro ve tam filo hizmet verecek. Bayramın üç günü boyunca metro, hafif metro ve tramvay seferleri, öğleden önce seyrek, öğleden sonraları ise sıklaştırılarak gerçekleşecek.

Kabataş/ Bağcılar Tramvay hattı Bayramın 1. Günü saat 04:00 da başlayıp gece 00:00 da sona erecek. Ramazan nedeniyle gece uzatılan sefer saatleri, bayram günleri ve sonrasında tüm metro ve tramvay hatlarında saat 06:30 da başlayıp, 00:00 da sona erecek.

Vatandaşlar her türlü şikayetlerinin çözümü için beyaz masa 153'ü arayabilecekler...

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber