Sahillerden art arda boğulma haberleri

Yurdun dört bir yanından gelen boğulma haberleri bayram coşkusunu acıya dönüştürdü.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 29 Temmuz 2014 18:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Sahillerden art arda boğulma haberleri

İstanbul'dan, Sakarya'nın Kocaali İlçesine bayram tatiline gelen 16 yaşındaki Yiğit Çitçioğlu, dün öğle saatlerinde Alandere mevkiinde serinlemek için denize girdi. Ancak denizde yüzen genç suda batıp çıkmaya başladıktan sonra suda kayboldu. Talihsiz gencin cansız bedeni olay yerine gelen kurtarma ekipleri tarafından sudan çıkartılarak ailesine teslim edildi.

SAKARYA'nın Karasu, Kocaali ve Kaynarca ilçelerinde dün ve bugün denize giren 4 kişi boğularak öldü. Sakarya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'na bağlı cankurtaran ekipleri tarafından 362 kişinin kurtarıldığını açıkladı.

Yine Kocaali İlçesi'nde dün akşam saatlerinde denize giren 6 yaşındaki Mert Sinan bir anda gözden kayboldu. Yakınlarının cankurtarana bilgi vermeleri üzerine yapılan arama sonrasında talihsiz gencin cansız bedenine ulaşıldı.

VİZE'DE BABA VE 2 KIZI DENİZDE BOĞULDU

KIRKLARELİ'nin Vize İlçesi'ndeki Karadeniz sahili Kıyıköy'de serinlemek için denize giren 42 yaşındaki Hasan Çörük, kızları 15 yaşındaki Gözde ve 17 yaşındaki Gizem Çörük boğularak yaşamını yitirdi. Aynı bölgede denizde kaybolan 42 yaşındaki Veysel Polat'ın bulunması için ise AFAD ve Sahil Güvenlik ekiplerinin arama çalışmaları sürüyor.

Ramazan Bayramı tatili için Vize İlçesi'ne bağlı Kıyıköy beldesine gelen Hasan Çörük, kızları Gizem ve Gözde Çörük, serinlemek için denize girdi. Bir süre sonra denizde kaybolan baba ve kızlarınının cansız bedenleri AFAD ile Sahil Güvenlik ekipleri tarafından çıkarıldı. Vize Cumhuriyet Savcısı'nın incelemesinin ardından cesetler hastane morguna kaldırıldı. Yine Kıyıköy'de denize giren Veysel Polat ise kısa bir süre sonra yoğun dalgalar arasında kayboldu. AFAD ile Kıyıköy Sahil Güvenlik ekipleri tarafından aranan Polat, henüz bulunamadı.

Yoğun dalgalar nedeniyle jandarma ekiplerinin 'Denize girmeyin, çok tehlikeli' şeklindeki uyarılarına rağmen tatilcilerin denize girmeye devam ettikleri ve 4 kişinin daha boğulma tehlikesi atlattığı bildirildi.

DALGALARA KAPILAN EMRULLAH BOĞULDU, AĞABEYİ ARANIYOR

Karasu ilçesinde ise tatil için ilçeye gelen 15 yaşlarındaki Ali ve Salih Ozan kardeşler serinlemek için girdikleri Karadeniz'de dalgalara kapılarak çırpınmaya başladı. İki kardeş bir süre sonra suda kayboldu.

İstanbul'dan ailesiyle birlikte Ramazan Bayramı tatili için Kıyıköy'e gelen 16 yaşındaki Abdülkadir Atıcı ve 14 yaşındaki kardeşi Emrullah Atıcı serinlemek için girdikleri denizde dalgalara kapıldı. AFAD ve Sahil Güvenlik ekipleri Emrullah Atıcı'nın cesedine ulaşırken, kardeşi Abdülkadir Atıcı'yı arama çalışmaları ise sürüyor. Şenol AKSOY/VİZE(Kırklareli),(DHA)

GÖLETTE BOĞULDU

TRABZON'un Araklı İlçesi'nde, hidroelektrik santralinin yapımı sırasında dere üzerinde oluşturulan gölete giren 17 yaşındaki Ali Şahin boğuldu.

Olay bugün saat 12.00 sıralarında ilçenin Çukurçayır Mahallesi'nde dere üzerindeki gölette meydana geldi. Arkadaşları ile birlikte bölgedeki hidroelektrik santral için derede oluşturulan gölete giren Ali Şahin, boğulma tehlikesi geçirdi. Arkadaşlarının çevredekilere haber vermesi ardından sudan çıkartılan Ali Şahin hastaneye kaldırılırken yolda öldü. Soruşturma sürüyor. - Fatih TURAN/ARAKLI(Trabzon), (DHA)

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber