Cinayet şüphelisi polisi bıçakladı

Aranan cinayet şüphelisi 37 yaşındaki Sadık Mizrak, kendisini yakalamak isteyen polis memurunu elinden bıçakla yaraladı, polis de tabancasını çekip Mizrak'ı ayağından tabanca ile vurdu.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 30 Temmuz 2014 18:49, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Cinayet şüphelisi polisi bıçakladı

DİYARBAKIR'da aranan cinayet şüphelisi 37 yaşındaki Sadık Mizrak, kendisini yakalamak isteyen polis memurunu elinden bıçakla yaraladı, polis de tabancasını çekip Mizrak'ı ayağından tabanca ile vurdu. Yaralı halde kaçarak girdiği evin sahibini rehin alan Mizrak, Özel Harekat timlerinin düzenlediği operasyonla yakalandı.

Diyarbakır'ın merkez Yenişehir İlçesi'nde dün gece 54 yaşındaki Selahattin Alakuş, boğazı kesilerek öldürüldü. Alakuş'un cinayet şüphelisinin Sadık Mizrak olduğunu belirleyen polis, araştırma başlattı. Bugün şüpheli Mizrak'ın merkez Yenişehir İlçesi'nin Benüsen Mahallesi'ndeki surların olduğu bölgede bulunduğu bilgisi üzerine polisler buraya gitti. Gözaltına alınmak istenirken direnen Mizrak, arbede sırasında üzerindeki bıçağı çıkarıp, bir polis memurunu elinden yaraladı. Bu sırada polis de tabancasını çekerek Mizrak'ı ayağından vurdu.

Kargaşada yaralı olarak kaçan Sadık Mizrak, saklanmak için girdiği evde, ev sahibi Şaban Nazlıcan'ı rehin alarak teslim olmadı. Özel Harekat timlerinin olay yerine çağrılmasının ardından, polis eve çok sayıda biber gazı atarak şüpheliyi etkisiz hale getirmeye çalıştı. Operasyon sırasında gazeteciler olay yerinden uzaklaştırıldıktan sonra yoğun gaz atılan evin kapısını kıran polis, içeri girerek Mizrak'ı yakaladı. Ayağından yaralı Sadık Mizrak ile rehin alınan ve gazdan etkilenen Şaban Nazlıcan, Diyarbakır Selahaddini Eyyubi Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

Olay sırasında rehin alınan Şaban Nazlıcan'ın yakınları sinir krizi geçirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber