Erdoğan: Alın ödülünüzü başınıza çalın

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Erdoğan: "Neymiş, Amerikan Musevi Kongresi, bana verdiği ödülü geri istiyormuş. Eğer bu zulme, bu soykırıma, bu Hitlervari faşizme, çocuk katleden rejime destek veriyorsanız, alın ödülünüzü başınıza çalın."

Haber Giriş : 31 Temmuz 2014 16:41, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Erdoğan: Alın ödülünüzü başınıza çalın

Erdoğan'ın konuşmalarından satır başları: Onlara göre müslümanı öldürmek meşrudur ama yahudiye gelince antisemitizmdir. Hitlerin yaptığını şu anda İsrail yapıyor. Bu ara bir şey oldu, neymiş Amerikan Musevi Kongresi bana verdiği ödülü geri istiyormuş, eğer bu zulme bu soykırıma çocuk katleden rejime destek veriyorsanız alın ödülünüzü başınıza çalın. O çocukların melekleri dahi ağlatan feryatları karşılıksız kalmayacak.

"CHP ve MHP'nin hiçbir şeyden haberi yok"

CHP ve MHP Gazze'yi bırak Suriye'yi bırak Türkmenlere bak diyorlar. Bunların hiçbir şeyden haberleri yok. Biz Gazze'ye nasıl ulaşıyorsak Suriye'nin Irak'ın Türkmenlerine de öyle ulaşıyoruz. Çünkü biz büyük devletiz, biz AK Parti iktidarıyız. Reklam yaparak değil sessizce herkese yardım elimizi ulaştırıyoruz. MHP Genel Başkanı bilmez ama MHP'ye gönül vermiş kardeşlerim bizim TÜrkmenlere nasıl ulaştığımızı çok iyi bilir. HDP yönetimi bilmez ama HDP'ye gönül vermiş kardeşlerimiz Kürtlere nasıl destek verdiğimizi iyi bilir.

"Eyvallah demedik"

12 yıl boyunca milletime hizmet ettim. Ülkemize büyük yatırımlar, büyük hizmetler kazandırdık. En büyük mücadeleyi eğitimde, sağlıkta ve bunlarla birlikte çözüm sürecine verdik. Gözyaşları dindirmek için çabaladık. Çözüm süreci işte sizler bunu yaşıyorsunuz. Biz gençler ölmesin dedikçe, Doğu'da Batı'da gençler ölsün diye çabalayanlar oldu. Anneleri ağlatmak için ellerinden geleni yapanlar oldu. Darbe senaryoları kurdular, terör örgütüyle tehdit ettiler, Pensilvanya ihanet çetesini üzerimize saldılar eyvallah demedik.

"ALIN ÖDÜLÜNÜZÜ BAŞINIZA ÇALIN"

Bundan sonra da bütün azınlıklar benim ülkemde huzur içinde barış içinde yaşayacak. Bu arada bir şey oldu. Neymiş Amerikan Musevi Komitesi bana verdiği ödülü geri istiyormuş. Eğer bu zulme bu soykırıma destek veriyorsanız alın ödülünüzü başınıza çalın.

"TÜRKMENLERE BAK" DİYORLAR

Biz hem dua edeceğiz hem de sütün imkanlarımızla Gazze'nin yayında duracağız. Ne içeride ne dışarıda hakkı savunmaya devam edeceğiz. Şimdi bu CHP, MHP onların ortak adayları ne diyor? Gazze'yi bırak Suriyeli misafirleri bırak Türkmenlere bak diyorlar. Bunların dünyadan kendi ülkelerinden bile haberleri yok.

Biz Gazze'ye nasıl ulaşıyorsak AFAD ile Suriye'ye de öyle ulaşıyoruz Somali'ye nasıl ulaşıyorsak Suriye'nin, Irak'ın Türkmenlerine de öyle ulaşıyoruz. Çünkü biz büyük devleti, Ak Parti iktidarıyız. Reklam yaparak değil davul zurna çalarak değil sessizce herkese her yere yardım elimizi ulaştırıyoruz.

Ülkemize 12 yıl boyunca büyük hizmetler eserler kazandırdım. En büyük mücadeleyi eğitimde sağlıkta adalette çözüm sürecinde verdik. Kanı durdurmak için acıları gözyaşları dindirmek için samimi şekilde çalıştık. Karşılaştığımız engelleri sizler de görüyorsunuz. Biz gençler ölmesin dedikçe gençler ölsün diye çabalayanlar oldu.

"İŞTE ŞİMDİ İNLERİNE KADAR GİRİLİYOR"

İnlerine gireceğiz dedik siz bize destek verdiniz işte şimdi inlerine kadar giriliyor.

Diyorlar ki "Başbakanım sen Çankaya'ya çıkarsan bu Pensilvanya ile mücadele ne olacak?" Bu can bu tende oldukça bu mücadele sonuna kadar devam edecektir. Bizim ulusal güvenliğimi tehdit eden unsurlar nerede nasıl olursa olsun karşılarında bizi bulacaklar.

Türkiye'nin nereden nereye geldiğini sizlere burada göstermek istiyorum, On yıllar boyunca bu ülkede kitaplar, türküler, şarkılar bu ülkede yasaklandı. Kürt demek Kürtçe demek bu ülkede suçtu. Cezaevlerinde anne evladıyla Kürtçe konuşamıyordu. Şimdi 24 saat Kürtçe yayın yapan devlet televizyonu var.

Ensar Vakfı Kur'an-ı Kerim'i Kürtçe bastı. Ahhh kardeşlerim 12 yıl önce bu kitapların basılacağını hem de devlet eliyle gönüllü kuruluşların eliyle basılacağını söyleseler kim inanırdı.

"SON GÜNLERDE DAHA DA ENTERESAN ŞEYLER OLDU"

Cumhurbaşkanlığı seçimi için 3 aday var. Bunlardan bir tanesi CHP ve MHP'nin ortak adayı. Bunların yanına birkaç parti geldi toplasan hepsinin oyun yüzde 1'i bulmuyor. Son günlerde daha da enteresan şeyler oldu. Bu ortak aday neyle övünüyor. Benim babam Mehmet Akif'in arkadaşıydı diyor.

"SEN BABANA İHANET ETTİN"

Önceki gün merhum Mehmet Akif'in kabrini ziyaret etmiş. Babasını da merhum Mehmet Akif'i de şahsi hırsına alet edecek. Babası muhterem bir insandı doğru. CHP'nin zulmü yüzünden Kahire'ye gitti. Bir defa sen babana ihanet ettin.

"SENİN PROF'LUĞUNA YAZIKLAR OLSUN"

Akif'in kabrinde dörtlük okuyor, bu Çanakkale şehitleri şiiri diyor. Babamın arkadaşı dediği Mehmet Akif'e yaptığın saygısızlığa yazıklar olsun. Senin Prof'luğuna yazıklar olsun. Yazıklar olsun İstiklal marşı ile Çanakkale şiirini ayırt edemiyor. Bunu getirdiler aday yaptılar. İstiklal marşını bilmeyen adaya CHP'liler ve MHP'liler oy mu verecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber