İşte gözaltına alınan polislerin rütbeleri

Yürütülen soruşturma kapsamında hakkında gözaltı kararı bulunanların 12'sinin komiser, 12'sinin komiser yardımcısı, 2'sinin başpolis, 6'sının polis memuru, 1'inin de emekli polis olduğu bildirildi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 05 Ağustos 2014 14:41, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
İşte gözaltına alınan polislerin rütbeleri

Emniyette "paralel yapı" soruşturması kapsamında hakkında gözaltı kararı bulunanların 12'sinin komiser, 12'sinin komiser yardımcısı, 2'sinin başpolis, 6'sının polis memuru, 1'inin de emekli polis olduğu bildirildi.

Emniyette "paralel yapı" iddialarına ilişkin İstanbul merkezli soruşturma kapsamında 33 kişi hakkında Cumhuriyet Savcısı Okan Özsoy'un talimatıyla gözaltı kararı alındı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı "Terör ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosunca yürütülen soruşturma kapsamında hakkında gözaltı kararı bulunan bu kişilerden 12'sinin komiser, 12'sinin komiser yardımcısı, 2'sinin başpolis, 6'sının polis memuru, 1'inin de emekli polis olduğu belirtildi.

Gözaltı kararı bulunan polislerden 7'sinin İstanbul'da, 5'inin Diyarbakır'da, 4'ünün Van'da, 3'ünün Ankara'da, 3'ünün Hakkari'de 2'sinin Şırnak'ta, 2'sinin Batman'da diğerlerinin de Mardin, Bingöl, Bitlis, Iğdır, Ağrı, Şanlıurfa ve Kahramanmaraş'ta bulunduğu kaydedildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber